![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αν γνωρίζεις Αγγλικά, ο καλύτερος τρόπος στρωσίματος εξηγείται ΕΔΩ! Αν πάλι δεν τα καταφέρνεις στείλε μου πμ. |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτα αναγραφει ο κατασκευαστης στο manual που σου εδωσαν.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ουτε αγγλικα ξερω ουτε manual εχω παρει μια κ την μπεμεπ την περνω πεμπτη.ευχαριστω για τις πληροφοριες |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
αυτό εδώ και χρόνια σε όλα τα forum εσωτερικού και εξωτερικού ΠΑΝΤΑ κάποιος θα το αναφέρει καλή τύχη στον τολμηρό που θα το δοκιμάσει εγώ είμαι κότα σε τέτοια - δεν μπορώ να παίξω με 18000+ τόσο σύντομα... θέλω να τις έχω για να παίζω μετά |
|
|||
|
|||
![]()
Πάντως αν και ο κατασκευαστής δεν είναι και τόσο "αργός" στο στρώσιμο: μόνο τα πρώτα 1000χλμ <4000σαλ, θα αναφέρω κάτι που ξέρω.
Κάποτε έστρωνα ένα αλφα-ρομεο, όταν έφευγα ταξίδι, λέω του πατέρα μου μην το δουλεύεις πάνω από 4000σαλ, μέχρι να στρώσει. "Τρελός είσαι" μου λέει (τότε δούλευε στο λιμάνι), "εμείς όταν ξεφορτώνουμε τα αυτοκίνητα τα πάμε με τις πάντες"!!!! Επίσης έχω δει μηχανικούς αντιπροσώπων να τα δίνουν όλα στον κινητήρα και δυστυχώς κρύο. Κάτι άλλο, στις πολύ χαμηλές στροφές δεν αναπνέει ο κινητήρας, οπότε το κακό που του κάνεις είναι μεγαλύτερο. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και η δικη μου εμπειρια σε καινουργια μοτερ ειναι αρκετα μεγαλη,οχι μονο σε ΜΟΤΟ αλλα αυτοκινητα,εξωλεμβια.Ολα τα ρονταρισματα μεχρι την πρωτη αλλαγη λαδιων ειναι σε σχετικα λιγες στροφες,αλλα μετα πιστευω ειναι καλυτερα να ανοιγεις ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ ολο το φασμα των στροφων του κινητηρα
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
... ανάμεσα σ' αυτά, δεν ήταν κ η δική σου Alfa φαντάζομαι .... ![]() .
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Και βέβαια, όχι!!!!!! Την δική μου την έφεραν σε κουτί του " κοσμικόν" και δώρο λικεράκι αμαρέττο!!!!! ![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΑΔΕΙΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΜΟΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!!!! | riko46 | Απαραίτητα έγγραφα | 11 | 09-07-2009 10:00 |
ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΜΟΤΟ Α'ΕΞΑΜΗΝΟΥ 09 | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 6 | 08-07-2009 16:25 |
ΜΟΤΟ GP | psiloritis | Αγώνες | 14 | 18-05-2009 01:15 |
Τεχνολογίες Ελαστικών ΜΟΤΟ............. | riko46 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 11 | 21-04-2009 12:40 |
ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΜΟΤΟ | ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΠΕΓΙΝΑΣ | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 5 | 18-03-2009 01:10 |