![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Tα pilot 3 τα φοράει κανείς;;;;
|
|
|
|||
|
|||
|
moi...για τα γούστα μου και την χρήση που κάνω τα βλέπω κορυφή....απο διάρκεια δεν ξέρω, θα σου πώ μόλις τα λιώσω :P
|
|
|
|||
|
|||
|
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ ANAKEE EINAI TA ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΡΟΧΗ ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΡΑΤΑΓΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΤΕΓΝΟ
|
|
|
|||
|
|||
|
συγνώμη για το λινκ και αν κρίνεται απρεπές να διαγραφεί,
είναι απο το ADVrider άποψη για τα Pilot 3 Pilot® Road 3 Trail in a GS - ADVrider |
|
|
|||
|
|||
|
Για να μην ανοίγω νέο θέμα το βάζω εδώ.
Σήμερα πήγα το πρωί να αλλάξω λάστιχα.Η επιλογή μου ήταν να βάλω τα METZELER TOURANCE EXP. Βάλαμε πρώτα το πίσω όλα καλά και μετά φάγαμε περίπου δύο ώρες να βρούμε έστω ένα μπροστινό που να μην ήταν στραβό. Αποτέλεσμα ήταν να μου ξαναβάλουν το παλιο μπροστινό για να φύγω γιατί είχα δουλειά και τώρα που σας γράφω περιμένω τηλέφωνο πότε θα φέρει η εταιρεία καινούργια για να πάω να βάλω το μπροστινό .
Last edited by diomiles; 27-10-2011 at 15:30. |
|
|
|||
|
|||
|
Φιλε τι εννοεις στραβο;; δωσε φως στον αρχαριο...
|
|
|
|||
|
|||
|
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΑ ΝΤΑΝΛΟΠ ΕΚΑΝΑ ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΤΡΙΨΙΜΟ ΜΕ ΥΓΡΑΣΙΑ ΜΕ ΛΙΓΟ ΒΡΕΓΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΗΔΗ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 3500ΚΜ:sm4::sm4::sm4: |
|
|
|||
|
|||
|
πιο προσφατο τεστ υπαρχει ?
|
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| δεικτες πιεσης ελαστικων | kostas-patra | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 5 | 18-10-2010 23:02 |
| ανακλιση ελαστικων Metzeler... | xurxes | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 1 | 01-10-2010 17:44 |
| Διαφορα τιμης ελαστικων. | georgekostas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 24 | 23-09-2009 11:38 |
| Αλλαγη ελαστικων! | FANISGS | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 12 | 31-07-2009 00:05 |
| αλλαγη ελαστικων | giorgos_gs | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 11 | 18-05-2009 01:56 |