![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ποιος Γιωργάκης;;;
Αν εννοείς τον GeorgeP θα είναι απασχολημένος με το χρηματιστήριο, που αυτή την ώρα καλπάζει... Μπα, κορόιδα θα είναι κι αυτοί... ας τους στην τύφλα τους... Πόσο είπαμε ήρθε ο Ολυμπιακός;;; Last edited by yannis; 27-10-2011 at 15:16. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Δεν βαρεθηκες στα βάθη της Ασίας;;;;; Για έλα κοντά μας,που είμαστε ένα ευχάριστο κλίμα... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Που θα πάει;; Ίσως με χρόνια με καιρούς συνταξιοδοτηθούμε!!!! Έλα να μην ξεχνιόμαστε... στο θέμα μας... Αφιέρωση |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ο Κωστας (GsManiac) προτιμουσε την χρεωκοπια...., διοτι ετσι δεν θα εφτιαχνε ο ιδιος τις τελευταιες κατοικιες των ανθρωπων (ειναι ακριβες) αλλα θα παρεδιδε μαθηματα πως να το κανουν οι ιδιοι οι ανθρωποι....πιο σιγουρα πραγματα!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Ότι είμαστε και επίσημα χρεωκοπημενοι,σε κάνει και παίζεις χρηματιστήριο;;;; ![]() Άλλα μας έλεγες πριν λίγους μήνες....μάλλον τα ξεχασες ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αν ειμασταν ΕΠΙΣΗΜΑ χρεωκοπημενοι δεν θα εβγαζα (τα πηρα) 5000 τωρα!!!! Θα μου ειχαν παρει οτι ειχα και δεν ειχα στην τραπεζα......την κακια τραπεζα(-ες) Χρηματιστηριο παιζω απο το 2009....ΑΝΕΛΙΠΩΣ...δουλεια δεν εχω και δουλεια βρηκα.....αφορολογητη σχεδον.... ![]() 50,000 ηταν ο ετησιος μισθος μου και μεσα στην ανεργια μου τα πηρα απο το χρηματιστηριο στην χρεωκοπημενη ελλαδα......τι να πει κανεις.... Last edited by GeorgeP; 27-10-2011 at 15:31. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Και ο πιο ηλίθιος θα πρέπει να κατάλαβε τώρα ότι οι μαλ@κες με το κούρεμα φτάσανε το χρέος εκεί που ήταν το 2009, είμαστε επίσημα χρεοκοπημένοι, με συμβόλαιο ανήκουμε στη Δύση πλέον, καταστράφηκε κόσμος και δυο χρόνια τώρα όχι μόνο βελτίωση δεν είδαμε, αλλά μειώθηκε δραματικά το επίπεδο διαβίωσης, η ψυχολογία καταβαραθρώθηκε και οι Γερμανοί μπόρεσαν επιτέλους μετά από 71 χρόνια να ξαναπατήσουν την μπότα τους εδώ, μαθημένοι από το πάθημά τους, χωρίς να τους ανοίξει μύτη. Μην ξεχνάτε στο σχολείο μετά το κούρεμα, πέφταν οι καρπαζιές. Καμάρια μου, να σας χαιρόμαστε!!! ![]() Last edited by ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ; 28-10-2011 at 13:24. Λόγος: Διόρθωση .... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τελικα ποσο ηλιθιοι μπορει να ειναι οι ΚΟΜΑΤΑΡΧΕΣ της Αντιπολιτευσης αξιωματικης και μη? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ελληνική πρωτιά για τους "alaniarides" | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 8 | 12-08-2011 15:43 |
Ελληνική πρωτοβουλία για "φρένο" στα πυρηνικά της Τουρκίας | SenseiG | Ελλάδα | 4 | 22-04-2011 07:59 |
Δείτε τι έφτιαξαν οι "βλάκες" οι Αυστραλοί για να διδάξουν την Ελληνική Μυθολογία | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Πολιτισμός | 13 | 21-02-2011 14:15 |
Τον "πάτησαν" με το αυτοκίνητο, γιατί μίλαγε Ελληνικά ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Επικαιρότητα | 108 | 26-08-2010 14:47 |
Διευκρινήσεις σε "θεματάκια" για F650GS (Twin) | antoine | Τεχνικά θέματα διάφορα | 4 | 15-04-2010 12:21 |