![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Τα λογια ειναι περιτα.... Μια εικονα χιλιες λεξεις ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ΠΟΙΑ ΕΙΚΟΝΑ?????????? Δεν υπαρχουν και πολλες ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Το φιλαρακι μας ο ARGΙ.. ![]() ![]() ![]() Μετα απο μια τρελη μασα σουρα ηπιαμε και το καφεδακι μας ![]() και η τελευταια φωτογραφια απο τις δικες μου και μαλιστα η καλυτερη πριν την αναχωριση... ![]() Φιλε Αργυρη..Ηταν χαρα μου που ξανα βρεθηκαμε παλι και τα ηπιαμε...εεεε.. ειπαμε αν και δεν εχαμε και καιρο να βρεθουμε, ειχαμε τοσα πολλα να πουμε που η κουβεντα μας αστηρευτη,μας επιασε αδιαβαστους(σε θεμα φωτογραφιας). ΟΠΟΤΕ και λεω ΟΠΟΤΕ γουσταρης ξανα συνευρεση,οποια δηποτε στιγμη(ξερεις ολα τα πρωινα μου ειναι free)δεν εχεις παρα να με καλεσεις και γνωριζεις οτι οι διαδρομες πανω απο τ'αυλακι για μενα ειναι μια μπουκια ![]() ![]() ![]() ![]() ΕΙΜΑΙ ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ Σε φιλω(πολους χαιρετισμους στην συμβια Φωτεινη και στην κορακλα σου Στεφανια) Υ.Γ. Ο χαλβας οπως παντα απεχτος ο καλυτερος που εχω φαει....Χρωσταω κρασακι απο τα χερακια μου ![]() ![]() Last edited by jtnakos; 31-10-2011 at 17:07. |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
QR codes.. Τι ειναι και πως "παιζει" το "πραγμα"?? | black_hawk | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 11 | 26-10-2011 22:14 |
"El Caminito del Rey" ("Το μικρό μονοπάτι του βασιλιά") | black_hawk | Κόσμος | 15 | 25-10-2011 16:55 |
..."ανεβαίνουν" συνεχώς "πολιτικά" threads... | CPretenteriS | Μου τη δίνει που ..... | 38 | 26-05-2011 11:08 |
Η Sony θα "κλειδώνει" τα "σπασμένα" PS3 | dagpa | Consoles - Games | 6 | 17-02-2011 16:53 |
Ελικόπτερα του ΠΝ κυνηγούσαν επί 7 ώρες "άγνωστο" υποβρύχιο βόρεια της Κέας !!! | ckalfas | Ελλάδα | 33 | 26-01-2011 20:42 |