![]() |
|
|||||||
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Άσε με ρε Χρήστο να τον κουρδίσω λίγο.....
![]() .Πέρα από την πλάκα πάντως είναι μεγάλη υπόθεση να μην έχεις τον ΓΑΠ στην πρωθυπουργία ηρεμείς βρε παιδί μου. Έχει μείνει βέβαια ο Βενιζέλος και έχει αρχίσει και ο Σαμαράς να μου την δίνει πολύ στα νεύρα. Η Ν.Δ, επενδύει πολύ στα εθνικοπατριωτικά και αυτό δεν θα μας βγει σε καλό......ήδη τρώγονται μεταξύ τους. Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γίνει μετά τις εκλογές, βλέπω να διαλύονται τα κόματα όπως τα ξέρουμε και να δω πως θα βγάλουμε κυβέρνηση που όπως και να έχει χρειαζόμαστε. |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Εκπληκτική απάντηση Έλληνα σε Γερμανό που έστειλε ειρωνική επιστο | antonis1150GSA | Μου τη δίνει που ..... | 12 | 18-05-2011 11:06 |
| Εντοπίστηκαν «πειραγμένες» αντλίες σε βενζινάδικο της Πειραιώς | MARK | Επικαιρότητα | 6 | 09-05-2011 23:14 |
| Εχεις κάποιον να σε ξύσει? Δεν εχεις....?? | gepol | Αστεία Video | 11 | 17-04-2011 11:13 |
| Θ.Πάγκαλος: “Δύο στους τρεις δημόσιους υπάλληλους είναι άχρηστοι” | gsmaniac | Επικαιρότητα | 44 | 01-10-2010 08:09 |
| Φυλακή επειδή σκότωσε τρεις γίδες | georgekostas | Επικαιρότητα | 2 | 22-10-2009 23:44 |