![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ότι θέλει λύσιμο το μοτέρ για να φτιαχτεί η βίδα που έσταζε...
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αλλά με τόσα που έχουνε γραφτεί (στην κρεμάλα, απατεώνας, μάρτυρες στα δικαστήρια, +1200 κ.λ.π.) και εγώ να ήμουν στη θέση του πωλητή δεν θα απαντούσα. (υγ:τον πωλητή δεν τον γνωρίζω, ούτε ξέρω και ποιός είναι!!!!!) |
|
|||
|
|||
![]()
Νομίζω οτι ο Αγοραστής κάθε άλλο παρά τόνο ΛΑΙΚΟΥ δικαστηρίου έχει δώσει
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ρώτησα αυτό.Για τον παλιό ιδιοκτήτη τι σου είπαν.Έκανε τα σέρβις κανονικά;;;;
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Γιαυτό το τόνισα και εγω ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Είναι εξουσιοδοτημένο της bmw ;;;;
|
|
|||
|
|||
![]() Μα τη περιμενεις να σου πει το μαγαζί john χ αυτή τη στιγμη μπορει ο πωλητής να εχει παρει άλλη και να πηγαίνει στον ίδιο μαγαζι ε τη θα του πει !!!
Last edited by commander; 28-11-2011 at 15:08. |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι καλά όλα αυτά!!! ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ;;;;;
![]() ![]() ![]() ![]() Και μια ερώτηση.Έχεις κάποια σχέση εσύ με το συνεργείο;;;;;(φιλικά ρωτάω) |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Διπλωματική απάντηση πήρα... αλλά στην παρούσα φάση δεν νομίζω ότι χρειάζεται να κάνουμε αναγωγή σε συνεργεία, τουλάχιστον όχι ακόμα.... κάθε πράγμα στον καιρό του. Συγνώμη αλλά δεν νομίζω ότι ζήτησα ούτε λαϊκή δίκη ούτε τίποτα, τον πόνο μου είπα γιατί ένοιωθα ότι πνίγομαι Admin υπάρχουν δόξα το θεό αν υπάρχει η υπόνοια ότι είναι απρεπές το thread, μπορεί να κατέβει...και συγνώμη εκ των προτέρων |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Παναθηναική ονειρεμένη νύχτα...!!! | CPretenteriS | Αθλητισμός | 12 | 01-04-2011 08:51 |
Στο εξωτερικό καταλαβαίνεις τι σημαίνει Έλληνας! Υπερηφάνεια, αλλά και θλίψη για ... | ckalfas | Ελλάδα | 3 | 11-02-2011 23:15 |
Τα Άγια Θεοφάνεια - Xρόνια Πολλά !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 19 | 08-01-2010 18:38 |
Ένα ονειρεμένο πλωτό σπίτι | skippybi | Κόσμος | 8 | 02-10-2009 20:23 |
Ποτέ μην κρίνεις κάποιον από την εξωτερική του εμφάνιση! | Arkas | Κοινωνική ευαισθησία | 31 | 03-06-2009 00:42 |