![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Καλό μεσημέρι και σε εσάς παιδιά ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλό μεσημέρι σε όλους τους φίλους και τις φίλες καλή όρεξη και καλή ξεκούραση
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλό μεσημέρι σε όλους!
![]() ... και καλό υπόλοιπο ημέρας! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Επίσης Δημήτρη όλα καλά; ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αδικούμε πάντως τον επαγγελματισμό των Άγγλων του Πολεμικού Ναυτικού. Έχω υπηρετήσει σε Βρετανική Φ/Γ για έξι μήνες. Μπορώ να πω ότι είναι Άριστοι. Από Προχθές πάντως έγινε και η Πρώτη Κυβερνήτης Φ/Γ στο Βασιλικό Ναυτικό……………. |
|
|||
|
|||
![]()
Προς Κ Πρετεντέρη
Μπορούμε να σας χρησημοποιήσουμε σαν μοντέλο? Δηλ. μιας και έχουμε λάδι, φρέσκο, να σας πασαλήψουμε λάδι, και σε αυτή την πόζα να σας βάλουμε εθνική οδό, να γυαλίζετε και έτσι να καταφέρουμε την πώληση. Δέχεστε? ![]() Καλό απόγευμα. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() καλο μεσημερι κοριτσα..... ![]() μπορει καποιος διαχειριστης,να σβησει την παραπανω φωτο,για να φαμε...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Όλα καλά Σοφάκι!
Απλά κάτι τυχαίνει (υποχρεώσεις, δουλειά ... ) και έχω σύνδρομο στέρησης ... "μοτοβόλτας" ! ![]() Δεν πειράζει όμως .... υπομονή... Εσείς όλοι καλά? Τους θερμούς χαιρετισμούς μου! ![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καλημερες καλησπερες & καληνυχτες Δευτερα 5-9-2011 | panagiotis.farmer | Μια καλημέρα είναι αυτή | 338 | 06-09-2011 03:10 |
Καλημερες καλησπερες και καληνυχτες Κυριακη 4-9-2011 | panagiotis.farmer | Μια καλημέρα είναι αυτή | 185 | 05-09-2011 03:46 |
Καλημερες καλησπερες και καληνυχτες Τεταρτη 31-8-2011 | panagiotis.farmer | Μια καλημέρα είναι αυτή | 319 | 01-09-2011 02:38 |
Καλημερες καλησπερες και καληνυχτες Τεταρτη 01-9-2011 | taksidiotis | Μια καλημέρα είναι αυτή | 3 | 01-09-2011 01:24 |
Kαλημερες Καλησπερες & Καληνυχτες !!!Τριτη 12 Ιουλιου 2011 | commander | Μια καλημέρα είναι αυτή | 292 | 13-07-2011 02:40 |