![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
πολυ ευκολη η προσβαση στις μπουζοπιπες νικο! θα τα πουμε και αυριο, απλα να ξερεις οτι τις εβγαλες οταν αλλαξες τα μπουζι! βεβαια δε ξερω αν βγαζοντας τις θα φανει κατι...οσο για τη δικη μου μου μηχανη, σε μια βδομαδα που θα ανεβω πανω, ισως να τη φερω εστω και χωρις abs
οταν ομως ακουω για χωμα και βουνα ζηλευω!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() . Οπως λενε αρκετοι συμφορουμιτες, οτι εχεις τα παντα σχεδον μπροστα σου σε αυτες τις μηχανες, σαν μηχανικος που ειμαι (και οχι ηλεκτρολογος... !!!) συμφωνω και επαυξανω τα μεγιστα. Πολυ απλη στο λυσε δεσε ΠΑΝΤΟΥ,![]() ![]() !!!!Η εξορμηση Γιωργο ειναι να γινει το πολυ μεχρι το τελος Αυγουστου. Δηλαδη παιζει απο αυτο το Σ/Κ η καποιο αλλο αυτου του μηνα. Ειδωμεν!!!!! Και χωρις ΑΒS μια χαρα παει το εργαλειο στο χωμα (εγω παντως το προτιμω με ΑΒS ανεξαρτητα απο την "ποιοτητα" της χωματινης ), να το φερεις οπωσδηποτε! |
|
|
|||
|
|||
|
γνωμη μου πρωτα απ ολα να συμβουλευτεις τον γιατρο(fast and furious).καλα ξεμπερδεματα.
|
|
|
|||
|
|||
|
Δυστυχώς, σύνηθες πρόβλημα σε όλα τα 1,2 και κυρίως στα χρυσοπληρωμένα GSA...Δεν έχω να κάνω σχόλιο πέρα από το να σε προτρέψω να εκμεταλλευτείς στο έπακρο κάθε δυνατότητα που σου παρέχει η εργοστασιακή εγγύηση.Κρίμα...
Θαρρώ πώς η εταιρία έβγαλε το τελευταίο της απροβλημάτιστο μοντέλο με την τελευταία σειρά των 1150 Adv.Κρίμα, πραγματικά κρίμα ![]()
|
![]() |
| Tags |
| 1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gs800, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| BMW R1200GS | emix | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 31 | 25-08-2009 13:15 |
| Ιατρικο προβλημα ενω οδηγειτε??? | Alext | Αυτοκίνητο | 4 | 08-06-2009 20:53 |
| How the R1200GS should look | Alext | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 17 | 07-06-2009 09:10 |
| r1200gs 06 vs 07 | bru-ni | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 29-05-2009 19:44 |
| προβλημα με το διαφορικο | jj14 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 16 | 16-03-2009 13:26 |