![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Υγεία σε όλους μας.....
|
|
|||
|
|||
![]()
Αυτην................
![]() Δεν θελω αποριες, ξερετε ποια εννοω ..............την RMZ βεβαια, παντα ημουν suzukaκιας ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θα επιθυμούσα να στείλει στον παράδεισο και τους 298 ,τους υπόλοιπους επειδή είναι και χοντροί αλλά και Αντιπρόεδροι ας τους άφηνε για φέτος
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ξεχασες να αναφερθεις στον μεγαλο σου ερωτα..... ![]() ενα RT..... ![]() σου το ευχομαι ολοψυχα........ ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Αγιε Βασίλη, Δεν θέλω τίποτις, δεν ζητάω τίποτις, (άλλωστε το δωράκι για την μηχανή μου, το πήρα ήδη, ιδία συμμετοχή ![]() ![]() ΑΛΛΑ θελω να πάρεις, εάν μπορείς (πόσα να κάνεις και εσύ!!!) τον ανθρώπινο πόνο, την ανθρώπινη εξαθλίωση, την αφραγιά του κόσμου, την στεναχώρια του κόσμου, την Τροϊκα, το ΔΝΤ και όλο το κολ##συνάφι τους, την "κακομοιρά" του Ελληνικού κράτους, αλλά κυριώτερα το "ψυχολογικό ΒΑΡΟΣ" στην ψυχή μας, (που προκύψανε από τα παραπάνω) ![]() ![]() ![]() Καλά Χριστούγεννα, γεμάτο υγεία & ευημερία... Χρόνια Πολλά σε όλους.... ![]() ![]() ![]() Αααα, Αγιε Βασίλη μου, με ακούς, μήπως ο επόμενος Αγιος Βασίλης, μπορεί να είναι θύλη και όχι πάλι άρρεν.!!! π.χ λέω εγώ τώρα, κάπως έτσι... Ετσι, για μία αλλαγή παραστάσεων!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ θα ήθελα να μου φέρει το 1/3 απο ότι μου έταζαν πριν απο 7 χρόνια.... και μια καψουλα για σιγουρη υγεια φυσικα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Υγεία,ηρεμία,ισοροπίες και πλατιά ΧΑΜΟΓΕΛΆ.
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ... και το χαμόγελο της υπογραφής μου. |
|
|||
|
|||
![]()
Υγεία και αγάπη, δώρα ανεκτίμητης αξίας!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
να κοψει τα φρενα του αυτοκινητου του λοβερδου...
να παει να σκοτωθει ο αλητης... α!και να μην μπορει να τον αναγνωρισει η οικογενεια του... συγγνωμη παιδια για το μακαβριο,αλλα εγω αυτο θελω... ![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τι θέλει να πει ο ποιητής όταν βγάζει ένδειξη DWALO? | vaskoukou | Τεχνικά θέματα διάφορα | 10 | 12-03-2011 20:14 |
Όποιος νομίζει ότι έχει κότσια ας δει αυτό.... | frits | Διάφορα | 31 | 07-12-2010 18:09 |
Η Αργεντινή αδειάζει το ΔΝΤ, μιλάει απευθείας με τη Λέσχη των Παρισίων | ckk | Κόσμος | 26 | 18-11-2010 04:20 |
Μπορει να μην ειναι μελος , μπορει να μην τον ξερουμε , αλλα αξιζει συγχαρητηρια!! | sansiro.sugata | Ταξίδια στο εξωτερικό | 18 | 12-04-2010 22:41 |
Κινητό που φτιάχνει καφέ, παίζει φυσαρμόνικα, σε ξυρίζει κ.α | Black_Shadow | Διάφορα | 7 | 23-01-2009 22:34 |