![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
άρε!!! τι μου θύμισες.......σφηκοφωλιά .......αετοφωλιά .......![]() ![]() ![]() και τα δωμάτια τους ......καταπληκτικά!!! δοκιμασμένα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
στο κεραμαριο εχει απιστευτο φαι. εχω παει πολλες φορες. μακαρι να μπορεσουμε να ερθουμε...
|
|
|
|||
|
|||
|
Με μεγαλη μου χαρα βλεπω οτι σημερα εφτιαξε ο καιρος
![]() Επιτελους θα γινει μια εκδρομη για μασιφ μοτοσυκλετιστες
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Που...?? Στις Μαλδίβες...??
![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Όοοοοοχι!!!!!!! εκεί κάνει ζέστη
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Δεν είναι για μας τους μασίφ ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Σας είπε ο άνθρωπος όλο στο φαί είναι το μυαλό σας???...
![]() ![]() ![]() Θα χαρούμε Δημήτρη να σας δούμε!! ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
ελάτε παρασκευή μια διανυκτέρευση Σαλόνικα.,. [σπίτι παίζει] και Σαββάτο τιγκανάουα all together.,., ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
με τη πατε τρικαλα χρηστο?
|
|
|
|||
|
|||
|
Εκει αν καποιος δεν κλεισει τραπεζι καλο ειναι να μην παει καθολου !!ειναι παντα ρεζερβε στην ταβερνα!!με αδειο το μαγαζι παρεα δεκα ατομων δεν μας δεχτηκε γιατι ηταν ρεζερβε !! απο τεσσερα ατομα και πανω δυσκολα βρησκεις τραπεζι ειδικα τις γιορτες!!
|
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ---- Δώρα πίττας - 2012 ---- | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 547 | 12-04-2012 16:22 |
| ---- GS Forum - Κοπή πίττας 2012 - 3,4 & 5 Φεβρουαρίου 2012 ---- | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 1064 | 19-02-2012 21:05 |
| ΤΑΞΙΔΙΑ 2012 | FZMAN | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 48 | 10-01-2012 20:58 |
| 67 FIM Rally 2012 Bydgoszcz Poland 19 - 21 July 2012 | nordkapp | Info ταξιδιών εξωτερικού | 0 | 14-12-2011 17:16 |
| 2012 | georgekostas | Κινηματογράφος | 6 | 23-06-2009 13:36 |