![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
τα χω βαλει εχουν δουλεψει ωρες επι ωρων και ουδεν προβλημα.βεβαια εμεις εχουμε εδω το προνομιο οτι εχουμε αψογο σερβις.και για να επιστρεψω,στα προηγουμενα,με τοσο κολλημα που εχετε με τη μαμα bmw,το μονο που βγαζετε, ειναι να σας τα μασαει κανονικα και μια βιδα που κοστιζει εξω 50 λεπτα να στη χρεωνει 3 ευρω επειδη γραφει bmw.ελεος! |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ετσι ειναι ρε κυριακο.εχουμε μαθει τη μαμα και τη μαμα μονο που δε μας γ..............
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Χρησιμοποιησα τη λεξη ''μαμα'' πριν γενικα και oχι ειδικα για τη BMW.Προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα ''κολληματος'' με καμμια ''μαμα'' και αν θες να μιλησουμε και συγκεκριμενα που μας τα ''μασαει'' η BMW και που δεν τα ''μασαει'' η HONDA-SUZUKI-KAWASAKI. Εγω παντως δεν καταλαβα να μου τον ''πιανουνε'' απεναντιας θα ελεγα τα σερβις ειναι πιο φθηνα απο την προηγουμενη HONDA που ειχα. Και ξεκολλατε με τα BMW αν και εχουνε τη διπλασια σχεδον τιμη απο τις μηχανες που κυκλοφορουνε στο δρομο,το κοστος συντηρησης δεν ειναι οχι διπλασιο μερικες φορες μικροτερο απ'αυτες. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Φίλοι μου τον πισινό στο πιάνουνε με ότι μηχανάκι και να έχεις φίλος μου έδωσε €450 (153.375,5 δρχ) για τρόμπα μπροστινού φρένου σε Honda Steed και εγώ έδωσα προχθές €5 (1703,75 δρχ) για ένα παξιμάδι από την ζελατίνα στο GS1200R στο συνεργείο που φτιάχνω την μηχανή και δεν είναι για τα ευρά αλλά να έχεις δώσει κατα καιρούς χιλιάδες ευρά και να σου λένε δώσε 5 για το παξιμάδι είναι ####πιάσιμο κανονικό ή ψάχνουν τρόπο να με διώξουν
![]() ΥΓ. βάζω και δρχ συγκριτικά γιατί με τα ευρά το έχουμε χάσει πάει......... το κορμί πατριώτ. Last edited by pepax66; 06-08-2009 at 11:27. |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Tips για 1200 GS | KostasGS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 19 | 05-07-2009 10:32 |
Διάφορα Πράγματα Για R 1200 GS | pepax66 | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 17 | 16-06-2009 09:09 |
Σπορ εξάτμιση για BMW R 1200 GS / Adventure | Arkas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 40 | 15-04-2009 21:11 |
Moto Guzzi Stelvio 1200 | smail.GR | Νέα μοντέλα BMW | 6 | 23-01-2009 21:15 |
Πίσω αμορτισέρ για GS 1200 Adv. | ckalfas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 21 | 19-01-2009 15:19 |