![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
ΠΟΥ,ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΖΗΤΑΜΕ;ΠΧ όταν βρισκόμαστε σε λειτουργία Intercom πατώντας το πλήκτρο προς τα κάτω να τερματίσουμε την λειτουργία Intercom και να μεταβούμε άμεσα στην προηγούμενη λειτουργία |
|
|
|||
|
|||
|
εμενα εχει σπασει η βαση του interphone,οχι αυτη που ειναι εξω με το αυτοκολλητο,αλλα η αλλη που μπαινει μεσα στο κρανος με τις βιδες,πουλιεται ξεχωριστο κομματι η βαση ?
|
|
|
|||
|
|||
|
αυτή τη στιγμή η βάση περιλαμβάνεται στο κιτ κεφαλοακουστικών που υπάρχει, αναμένουμε ενημέρωση για τα αν θα υπάρξει άμεσα μόνο το κιτ (όπως είναι στην f2,f3,f4)
|
|
|
|||
|
|||
|
Έχω και εγώ το Interphone F5, το σετ με τις δυο (2) μονάδες. Έχω ένα αρκετά σημαντικό πρόβλημα και περιμένω να δω την ανταπόκριση της εταιρίας που το αγόρασα (Motoraid). Πιο συγκεκριμένα, κανένα από τα δυο (2) modules δεν μπορεί να συντονιστεί με ραδιοφωνικούς σταθμούς που είναι κάτω από τους 88.7MHz. Όντας Θεσσαλονικιός και ακροατής του 87.6 δεν μπορώ να ακούσω τον αγαπημένο μου ραδιοφωνικό σταθμό. Ο συγκεκριμένος σταθμός στη Θεσσαλονίκη έχει σήμα καμπάνα εντός και εκτός πόλης ακόμα και με το πιο φτηνιάριο ραδιοφωνάκι, οπότε δεν πρόκειται για πρόβλημα που οφείλεται στην εκπομπή του σταθμού αλλά αποκλειστικά και μόνο στη λήψη του Interphone F5 και ελπίζω οι άνθρωποι της εταιρίας να φροντίσουν για την άμεση αντικατάσταση της μονάδας.
|
|
|
|||
|
|||
|
Αγαπητέ Γεώργιε,
Όπως ενημερώθηκες και σήμερα , η απάντηση είναι να στείλεις τη μονάδα κάτω σε εμάς με δικά μας έξοδα , και εφοσον υπάρξει πρόβλημα θα αντικατασταθεί απ'ευθείας. Αν όχι, θα σου συντονίσουμε το 87,6 στη μνήμη 1
|
|
|
|||
|
|||
|
Σας έστειλα ΡΜ...
|
|
|
|||
|
|||
|
μια ερωτηση οταν μιλα κάποιος ανοίγει αυτοματα η ομιλία ή χρειάζεται να πατας κάποια κουμπιά?
|
|
|
|||
|
|||
|
Σε λειτουργία intercom, είναι διαρκώς ανοιχτά μικρόφωνα και ακουστικά, οπότε δεν χρειάζεται να πατάς κάποιο κουμπί.
|
|
|
|||
|
|||
|
η σειρά της Interphone , συνδέεται μόνο με Interphone (f3,f4,f5), όπως το ίδιο γίνεται και με τα BT.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
οποτε......ετοιμασου να σου παραγγειλω μια f5,για να την συνδεσω με την f3 της κυρας μου
![]() ![]() |
![]() |
| Tags |
| interphone, midland, review |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πωλείται Interphone F4 | georgios | Πωλήσεις GPS & ενδοσυνεννοήσεων | 31 | 10-05-2012 16:51 |
| Ενποεπικοινωνια Interphone f4.. | nikleve | Διάφορα | 7 | 17-11-2011 10:55 |
| motorcycle-bluetooth-interphone-headsets | bagelis | Διάφορα | 2 | 22-10-2011 19:27 |
| 2-BT-interphone-bluetooth-motorcycle-helmet-intercom | MARK | Πωλήσεις GPS & ενδοσυνεννοήσεων | 11 | 24-08-2011 00:31 |
| Interphone ενδοσυνεννόηση κράνους !! | CPretenteriS | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 6 | 07-02-2011 17:14 |