![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ηρθε η ωρα να λάβει τέλος ο καβγας!σας ανακοινωνω οτι εχω στα χερια μου την GS.μετα το test drive που είχα και εναν έλεγχο που της έκανα στην αντιπροσωπεια κατεληξα να την παρω.αν και ειχα αποφαισει να παρω την βαρα, μετα που οδηγησα το "ποδηλατο" επαθα πλάκα με την ανεση και ασφαλεια που ενιωθα.βεβαια χρειαζεται καποια πραγματα τα οποια θα τα φτιαξω μεσα στο χειμωνα.θα ανοιξω αλλο thread για καποιες αποριες που εχω.τα μπλουζακια παιζουν ακομα?ευχαριστω οσους ποσταραν.θα χρειαστω βοηθεια αρκετη τωρα!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλοριζικη και καλοταξιδη!!Χαλια επιλογη εκανες.
![]() Για μπλουζακια γραψε την παραγγελια σου στο σχετικο thread και θα τα παραλαβεις με τη δευτερη παραγγελια που θα γινει.Θα ενημερωθεις σχετικα απο τους admin. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Συμφωνώ απόλυτα.................. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
κι εγω!κι εγω συμφωνω!απολυτα μαλιστα!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
καθομασταν και ασχολουμασταν με τους βαραντερους ενω ενα απλο test ride ηταν αρκετο για να αναδειξει τη χαωδη διαφορα μεταξυ των 2 μοτοσυκλετων! ![]() Υ.Γ.αμα δεις varadero στο δρομο,περνα απο πανω!ετσι για να τους κοβεις τον αερα! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μεγειές...Καλοτάξιδη και πάντα όρθιος!!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Για τα μπλουζάκια, μπορείς να ποστάρεις την παραγγελία σου στο αντίστοιχο thread (όπως σου ανέφερε και ο Γιώργος, George Kostas) και θα μπεί στην παραγωγή, μόλις ανοίξουν οι βιοτεχνίες προς τα τέλη Αυγούστου! ![]() Σε παρακαλώ μόνον, λύσε μας μια απορία: Τελικά σε βοήθησαν στην επιλογή σου οι 105 απαντήσεις στο αρχικό σου ερώτημα; ![]() |
![]() |
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gs800, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΒΟΛΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΑΔΗ | PITS | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 30 | 23-05-2009 19:18 |
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ | Gazi | Κράνη | 12 | 23-05-2009 13:39 |
Ευφυές σύστημα πλοήγησης της ΒΜW | syan | Αυτοκίνητο | 2 | 19-03-2009 23:09 |
ΒΜW Lo Rider!!!!!!!!!!!!!! | riko46 | Νέα μοντέλα BMW | 2 | 07-03-2009 13:54 |
ΒΜW Σειρά 7 | riko46 | Αυτοκίνητο | 5 | 15-12-2008 20:43 |