![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ναι περνάει από το Νational park Lovcen. Ωστόσο, οι φωτό που δείχνεις, είναι από τον παλιό δρόμο που είναι κάπως έτσι... ![]() Εμείς θα πάρουμε τον καινούριο, που περνάει από το ίδια σημεία καί είναι 1 τρελή πίστα με άσφαλτο γρανίτη και είναι αυτός.... ![]() ![]() Και η θέα που βλέπεις από τον καινούριο, για να την συγκρίνεις με την δική σου που είναι από τον παλιό.... ![]() Βάλε και συ τη φατσούλα σου στο κάδρο..... Μπορείς...
|
|
|
|||
|
|||
|
...άντε βάλε και τη δικιά μου
![]() Καθολικές εκκλησίες έχει στο Σεράγεβο? |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
...μια που ψαχνομαι για trial... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
ΩΧ ΩΧ ΩΧ .,.,.,,.,ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Είμαι νέος στο Forum. Όπως και κάποιος άλλος ανέφερε νωρίτερα, δεν έχω γνωρίσει κανέναν σας, ούτε εγώ. Όμως από όσα λίγα έχω διαβάσει τον λίγο καιρό που είμαι μαζί σας, από την οθόνη του pc μου, έχω την αίσθηση ότι θα μπορούσα να βοηθηθώ από τους εμπειρότερους για το πρώτο μου ταξίδι στο εξωτερικό.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και δηλώνω και εγώ την βαθειά μου θέληση να ακολουθήσω στο όμορφο αυτό ταξίδι που ετοιμάζετε. Παράκληση είναι να βρεθούμε όσοι μέλει να συν-ταξιδέψουμε ώστε να γνωριστούμε και να με βοηθήσετε στο τρόπο της προετοιμασίας μου. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
στην Όαση Ζαππείου. Θα έχουμε τη δυνατότητα να γνωριστούμε και θα μπορέσετε να έρθετε και σε απευθείας επαφή με τον διοργανωτή του ταξιδιού Θοδωρή (teo71) αλλά και με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες !
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
.
|
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Matala Reunion Festival 2011 | pirate | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 14 | 09-06-2011 17:45 |