![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
ΞΕΡΩ οτι παει αναλογα την οδηγηση,τωρα εχω τα pirreli scorpion, η μηχανη κυκλοφορει 90% ασφαλτο και 80-90 κλμ καθημερινα.Ελπιζω να μην ενοχλω απλα καποιες γνωμες απο τα παληκαρια εδω θα μου ηταν χρησιμες αν και η τελικη επιλογη θα ειναι δικη μου!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ.........
.. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
φιλε μας αν διαβάσεις ποιο παλιά ποστ θα δεις ότι ισχύει αυτό που λες.... το λάστιχο πάει με τον τρόπο οδηγήσεις!!!!! ολα τα άλλα είναι μύθος!!!εγώ μπορεί να είμαι καλά με αν λάστιχο και εσύ να το πάρεις και στην πρώτη βόλτα να νοιώσεις άβολα γιατί έχει να κάνει από το πως οδηγάς μέχρι τα πόσα κυλά είσαι!! έτσι θέλει πολύ ψάξιμο η υπόθεση λάστιχο και μελέτη με το τη διαθέτει κάθε ετερια!!!βεβαια αν θελει κάποιος να πει την γνωμη του......!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Έχω να σου προτείνω Metzeler. Έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος σε αλλαγές ίδιου ελαστικού για μια δεκαετία.
Τα scorpion που φοράς τώρα τα είχα. Δεν τα ξανα-αγοράζω ποτέ. Μου φάνηκαν χάλια. Ολα αυτά στο GS1100. Κάτι άλλο δεν έχω δοκιμάσει. |
|
|||
|
|||
![]()
Μην βαζεις καθολου
![]() ![]() ![]() pilot 3 |
|
|||
|
|||
![]()
????
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν δεν μπαινεις χωμα βαλε βριτζεστον 501 502, η τα μετζελερ exp καλο κρατημα και αντοχη σε χιλιομετρα...
![]() αν μπαινεις χωμα η σκοπεύεις να το βαλεις στη ζωη σου(τις χωματινες διαδρομες.. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πάρε μια ιδέα για heidenau skout 60.....
http://blupfa.strg.at/teesdorf_100427/Dali/IMG_0036.jpg Υ.Γ Λες να είναι ο nivo ? |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Zητηση 1100 GS | geoski | Ζήτηση | 34 | 12-05-2010 19:33 |
BMW R 1100 R | thetrefoil | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 4 | 18-11-2009 18:57 |
GS 1100 95 | skippybi | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 1 | 12-10-2009 23:46 |
ΜΙΖΑ ΓΙΑ GS 1100 '97 | panosgs | Τεχνικά θέματα διάφορα | 0 | 07-04-2009 23:33 |