![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
![]() ....τι παθατε ολοι σας....ε ρε της μπουζους θα γινει![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Υπάρχει και εναλλακτική για να μην παραπονεθεί κανένας
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Ο πατέρας μου είναι από το χωριό Χρυσοχώραφα που "βρέχεται" από τη λίμνη Κερκίνη.
Η Κερκίνη είναι από τα ομορφότερα μέρη της χώρας μας. Μακάρι να ήμουν μαζί σας αλλά είμαι βρίσκομαι στην κάτω δεξιά πινέζα του χάρτη της Ελλάδας μας. Καλά να περάσετε φιλαράκια !!! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Για να προετοιμάζεστε λιγάκι .... |
|
|
|||
|
|||
|
αν καποιος απο τους συμετεχοντες που του εχουμε κανει κρατηση δωματιου για καποιον λογω δεν θα ερθει καλο ειναι να το δηλωση .,.,.,
1.ον επειδη ισως βολεψουμε καποιον αλλον .,. 2.ον για να μην χρεωθουμε το δωματιο,.,..
|
|
|
|||
|
|||
|
Α δεν θέλω τέτοια!!!Με τέτοια την θέλω την πίτα... |
|
|
|||
|
|||
|
Στέφανε ευχαριστώ για τις πληροφορίες και την πρόταση σου.
Μήπως μπορείς να μου πεις πόσο χρόνο (ή χλμ) χρειάζεται πάντα με καλές συνθήκες για να κάνω αυτή την βόλτα? Ευχαριστώ Αλέξανδρος
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Πιστεύω ότι κάνα 6ώρο και κάτι το θες γιατί θα έχεις και τα τελωνεία και αρκετά σημεία για να σταμαατίσεις για photo. Και τα χλμ πάνω κάτω 250.
|
|
|
|||
|
|||
|
Στεφάν είναι πολλά τα χιλμ και θα μαι με την γυναίκα μου και καταλαβαίνεις τι θα ακούσω και τι θα πάθω
![]() Any way σ ευχαριστώ πάντως!!!! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Δώρα Πίτας γύρ(ω)... από τη λίμνη με φλουρί | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 225 | 29-03-2012 16:42 |
| Πάμε στο ίδιο γυμναστήριο... | asotosios | Ανέκδοτα | 22 | 26-02-2012 11:19 |
| Πάμε στα Highlands της Σκωτίας και στη λίμνη του Λόχ Νες..?? Κοντά σας τον Αύγουστο.. | CPretenteriS | Info ταξιδιών εξωτερικού | 82 | 07-04-2011 21:48 |