![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
![]() Ομάδα εργασίας.... ![]() Όλα super....
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|||
|
|||
|
Η ομαδα εργασιας στην προηγουμενη και εδω ο μεγαλοεργολαβος αν καταλαβα καλα....Ευτυχαρε την επομενη θα σε ανταμωσω στο Νησι...στο λογο μου!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
οι οικογενεια Dalton!!καλη επιστροφη σε ολα τα παιδια
|
|
|
|||
|
|||
|
στην βαση και εγω..............τι αλλο να πω εκτος απο ενα μεγαλο ευχαριστω σε οσους ετρεξαν τοσο καιρο για να φυγουμε ολοι με ενα χαμογελο. Εις το επανιδειν. [QUOTE=gsmaniac;631346]
![]() Ομάδα εργασίας.... ![]() Όλα super....
|
|
|
|||
|
|||
|
Μπραβο καρντασια και συντεκνοι !!! Να συνεχισετε να περνατε τελεια και με το καλο να γυρισετε σωοι αβλαβεις σπιτια σας!!! Η πιτα πιο special δε γινοταν μου τρεχουν τα σαλιααααα!!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Δε ζηλεύω, δε ζηλεύω!!!!!
![]() Πάντα καλά να περνάτε φιλαράκια!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Μολις επιστρεψαμε.
Πολυ ομορφα ολα. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΝΗΛΙΟ. |
|
|
|||
|
|||
|
κι εμείς στο γιατάκι μας.
3 gs, 1 honda,(το γραψα καλα; ), κι ενα του-του. Οσο για το γλέντι, εκλασε η. .νύφη , (δηλαδή, εγώ, πάντα μεταφορικα ), κι ο γάμος σχολασε . . . Καιρος ήτανε. Στεναχωρήθηκε ο τροβαδούρος, γιατί του είπα πως ο ιταλος τραγουδάει καλυτερα από αυτόν. . . Αλήθειά ήταν Οταν μιλήσαμε και καταλήξαμε πως ήμασταν και οι δυο μαθητές και συγκάτοικοι του Νικόλα, του ασιμου, . . . μόνο ο Uriah heep, μπορεί να το π3έγραψεει . Ηλια και κορνηλιε, εσεις φταιτε για ολα. . . Σας ευχαριστούμε. Παλιοπαιδα. Στάλθηκε από χικ-φον. ΥΓ; αν μπορείτε, ξανακάνει το. Καλη επιστροφή σε ολουσ και ασφαλή. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Δώρα Πίτας γύρ(ω)... από τη λίμνη με φλουρί | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 225 | 29-03-2012 16:42 |
| Πάμε στο ίδιο γυμναστήριο... | asotosios | Ανέκδοτα | 22 | 26-02-2012 11:19 |
| Πάμε στα Highlands της Σκωτίας και στη λίμνη του Λόχ Νες..?? Κοντά σας τον Αύγουστο.. | CPretenteriS | Info ταξιδιών εξωτερικού | 82 | 07-04-2011 21:48 |