![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Έχω ένα gs 1200 αγοράσμένο το Δεκέβρη του 2006 και το μόνο που μου έχει συμβεί ήταν αλλαγή ο αισθητήρας του Αβς.
![]() Πριν ένα μήνα κάνοντας την διαδρομή εθνική Αθηνών- Θεσσαλονίκης κοντά στην Λαμία συμβαίνει το εξής, το μοτο δεν πήγαινε πάνω από 130χλμ δηλ. ανοίγωντας το γκάζι για να περάσω τα 130χλμ. κάνει να πάει να σβήσει. ![]() ![]() Αφήνωντας το γκάζι νά πέσει στα 120χλμ/h αλλά και στα 125 χλμ/h. δουλεύει κανονικά, ξανάπροσπαθώ πάλι τα ίδια. ![]() Επίσης θέλω να τονίσω ότι η μηχανή δεν με έχει αφήσει ποτέ. Το μόνο που έχω αλλάξει προληπτικά είναι και ο ρελές βενζίνης και κρατησα το παλιό για καβάτζα. Σημίωση βενζίνη είχα βάλει πολύ κοντά στα Τρίκαλα το είχα φουλάρει και μετά ξανά λίγο πριν την Λαμία. Αρκετή κατανάλωση θα μου πείτε αλλά με λάστιχα καροο (όχι τα "Τ") τι να περιμένει κανείς ![]() ![]() Η ερώτηση μου είναι έχει συμβεί σε κανέναν από σας? Μήπως έφταιγε η βενζίνη? Μήπως ο νέος ρελλές που αντικατέστησα με νέο κωδικό όπως μου είπαν στο συνεργείο της Πάτρας όπου και τον παρέλαβα ήθελε και να περαστεί και από εγκέφαλο? ![]() ![]() Έκτοτε δεν έχει ξανασυμβεί....μολονότι δεν έχω ξαναπιάσει τα 130χλμ και... Βλέπετε από νησί και με τέτοιο οδόστρομα? Τα φώτα σας παρακαλώ και ελπίζω να μην κούρασα Ευχαριστώ ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ετσι όπως τα περιγράφεις θεωρώ ότι είναι θέμα καυσίμου. Εναν κανόνα που ακολουθώ για ανεφοδιασμό καυσίμων σε ταξίδι είναι να μπαίνω σε πόλη για να τα προμθευτώ. Δηλαδή αποφεύγω τα πρατήρια επί της Εθνικής ή Επαρχιακής οδού.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() Ο ανεφοδιασμός είχε γίνει προς την είσοδο της πόλης, ερχόμενος από καλαμπάκα. Αν ήταν Αντλία βενζίνης θα έκανε περίεργα γουργουρίσματα νομίζω. Ο καινούργιος ρελές δεν νομίζω να ήταν και να είναι μιας Θα είμαι είχε αφήσει στα κρύα του λουτρού. Τι λέτε για τα λιπαντικά που ρίχνουν μέσα στην βενζίνη? πχ. για καθαρισμό μπεκ κτλ. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
αν ειναι να ρίχνεις ματζούνια στο τεπόζιτο......και σχεδόν με τα ΙΔΙΑ χρήματα....απλα καθάρισε τα μπεκ ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ετσι οπως μας τα περιγράφεις ....κάποιος βενζινας γελαει σε βάρος σου
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σωστά και ήταν μόνο ένας καλά θα ήταν
![]() ![]() Στην Κέρκυρα μου έχει συμβεί 3 φορές και ο κινητήρας δούλευε ανορθόξα. ![]() ![]() Τα τελευταία 2 χρόνια βάζω από βενζινά που γνωρίζω και το μοτέρ δουλεύει κανονικότατα. ![]() ![]() Τώρα αν δεν ελέγχουν την κατάσταση του κράτους, πως να ελέξουν τους πρατηριούχους? Είδωμεν Παραλίγο χρεωκοπία προ των πυλών. |
|
|||
|
|||
![]()
Κάτι μου λέει θα βρεις λάσπη...το είχα πάθει από έναν βενζινα πριν 5 χρόνια με αυτοκίνητο....ίδια συμπτώματα
γρήγορα συνεργείο και μετά στον βενζινά να σου πληρώσει τη ζημιά...... |
|
|||
|
|||
![]()
ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΠΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ Η ΛΑΣΠΟΥΡΓΙΑ
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τελειώσαν αυτά πρέπει να τα "κυνηγάμε" όλα πλέον. Ας βρει ένα τρόπο....πχ αν εχει την απόδειξη, αν κάνει καταγγελία έστω και ας μην πάρει τα λεφτά του, να κλείσουν το βενζινάδικο αν είναι να πουλάει λάσπη.....να γλιτώσουν οι επόμενοι. Δεν το πρέπει να το κάνουμε μόνο για δικό μας όφελος.....μόλις αλλάξουμε τρόπο σκέψης ίσως κάποια πράγματα στη χώρα αυτή βελτιωθούν...τι να πω |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
BMW R1200GS to R1200GS/Adventure Gas Tank Conversion | N4pSt3R | Τεχνικά θέματα διάφορα | 15 | 04-02-2011 00:57 |
R1200GS ADV 8/06 | danaos | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 50 | 24-06-2010 15:17 |
ποδια καρτερ R1200GS ADV | psalidasgs | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 9 | 13-12-2009 18:22 |
Ανάκληση μοτοσικλετών BMW R1200GS και R1200GS Adventure | mariosich | Διάφορα | 7 | 06-10-2009 00:57 |
Ανάκληση μοτοσικλετών BMW R1200GS και R1200GS Adventure | mlock | Γενικά - Αναβάτης | 2 | 23-09-2009 14:18 |