![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ως συνήθως άλλωστε.... αλλά δεν είναι κακό να μαθαίνουμε έστω και καθυστερημένα.... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Επειδη λοιπον ΔΕΝ το εκανε τοτε κι επειδη ειναι ψευτρα και αλαζονας ολκης τα λεγομενα της εχουν βαρυτητα πλατανοφυλλου για μενα.....χυμα στο κυμα και τον αερα δλδ. Η Κατσελη Γιαννη ηταν μελος του Υπουργικου συμβουλιου οπου περνωντουσαν οι αποφασεις....ας ελεγε ''οχι'' σαν αλλος Καμμενος ΤΟΤΕ. Η Κατσελη γιαννη ηταν αυτη η οποια εφτιαξε τον επαισχυντο νομο για την ''μη αρση του καμποταζ'', αντι της ''αρσης του καμποταζ'' - που φωναζουν ολοι 30 χρονια τωρα - για να εξυπηρτησει την ΠΝΟ και τον παπαρα εμμισθο Συνταξουχο του ΝΑΤ Κο Χαλα (αυτον που οποταν του κ@υλωσει κλεινει τα λιμανια χρονια τωρα και την Μ.Εβδομαδα που ερχεται) λεγοντας ψεμματα, το τονιζω αυτο, στον κοσμο απο τα καναλια οτι εχουν υπογραφτει και συμβολαια με ξενες κρουαζιεραδικες εταιρειες..........ψεμματα τα οποια αποκαλυφθηκαν αφου το περασμενο καλοκαιρι ουτε μια, το ξανατονιζω αυτο, εταιρεια κρουαζιεροπλοιων δεν ηρθε στην Ελλαδα υπο το καθεστως αυτης της υπογραφης!!!! Επισης, σαν υποψηφιος δημαρχος Ν.Σμυρνης (ειμαι 43 χρονια δημοτης της) στις περασμενες δημοτικες εκλογες ηταν τοσο σιγουρη για την εκλογη της που μπαινοβγαινε στο δημαρχειο και με το δαχτυλο εδειχνε αυτους που θα εδιωχνε......υπαρχουν και καταγγελιες προεκλογικες στην τοπικη εφημεριδα γιαυτο......αληθεια ¨η ψεμματα? εξαρταται απο την πολιτικη θεση των καταγγελοντων. Απο αυτην θα μαθω την αληθεια??? Την αληθεια που με συμφερει μπορει.....αλλα την αληθεια-αληθεια ΠΟΤΕ. Last edited by GeorgeP; 06-04-2012 at 15:45. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αν μου πεις έστω κι έναν από τον εσμό που δεν είναι αλαζόνας ή δεν εξυπηρετεί συμφέροντα της πελατείας του υπόσχομαι να τον ψηφίσω δαγκωτό! Ολοι ανθρωπάρια είναι, άλλοι λιγότερο κι άλλοι περισσότερο, άλλοι είναι τελείως ανήθικοι κι άλλοι διατηρούν κάποια ψήγματα. Ενα όνομα δώσε μου! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Να μου πουν δηλαδη πως δηλαδη θα σωθουμε χωρις ολα αυτα τα μετρα και περικοπες................. Βεβαια υπαρχει τροπος ο οποιος αν εφαρμοζοτανε ουτε χαρατσια θα επιβαλοντο ουτε κοψιματα μισθων και κατωτερου μισθου κ.λ.π. Αλλα κανεις, κανενος χρωματος δεν θελει να το κανει κι ετσι την πληρωνουμε ολοι οι υπολοιποι. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Πάντως απ'ότι φαίνεται αρκετοί από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κατεβαίνουν μόνοι τους από το τραίνο κι απομακρύνονται.... Για να δούμε τη συνέχεια... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Ξανα-μανα γειά σου! Για το μέλλον που μας ετοίμασαν, έχουμε χρέος να τους δώσουμε αυτό που τους αξίζει!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() Εχω μιαν αμφιβολιαν...... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Εγώ εννοώ να βγουν και να μαζέψουν επιτέλους τους φόρους, να κόψουν σταματήσουν χαριστικές τροπολογίες, να δημεύσουν περιουσίες καταχραστών και τέλος να μας αδειάσουν τη γωνιά! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Νέες μειώσεις μισθών... | ortho | Επικαιρότητα | 8 | 19-11-2011 01:57 |
| Πρόταση της κυβέρνησης για μειώσεις στα διόδια | gsmaniac | Ελλάδα | 22 | 15-04-2011 18:26 |
| Η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών συνεδριάζει το Σάββατο για το πετρέλαιο θέρμανσης | MARK | Επικαιρότητα | 2 | 08-10-2010 01:32 |
| Eνδιαφέρουσα διεύθυνση για εκπτώσεις σε ειδικές κατηγορίες καταναλωτών | skippybi | Χρήσιμα | 8 | 29-06-2010 19:48 |
| Ξανθιά κρατάει σημειώσεις | essel | Χιούμορ | 17 | 22-11-2009 03:11 |