![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν και δεν είχα κάποιο πρόβλημα ποτέ με άλλα Forum, στεναχωριόμουν που κατά καιρούς και για διάφορους λόγους, έχανα φίλους ή γνωστούς αν θέλετε.
Βέβαια, μπορούσα να καταλάβω ή μάλλον σεβόμουν πάντα, τον ``αγώνα`` του άλλου, όσο και αν συμφωνούσα ή διαφωνούσα με αυτόν, γιατί είναι ``αγώνας`` του άλλου, είναι κόπος, και θέλει πάντα τον σεβασμό. Εγώ, έκανα ``αγώνα`` να γνωρίσω παιδιά, και πρώτα απ` όλα λόγο απόστασης, που μας συνδέει το ίδιο αντικείμενο. Αυτό μεταφράζετε σε κλμ, σε κόστος, σε χρόνο. Με κάποιους όπως είναι φυσικό, είρθα πιο κοντά... Δεν έχω κουράγιο να το ξανακάνω... Πιστεψτε με ...είναι δύσκολο ![]() Αυτά τα λίγα.. Last edited by kostas_366; 20-01-2009 at 23:59. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Φίλε μου έχω την εντυπωση οτι δεν θα ξαναχρειαστεί ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πιστεύω ότι όσοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας ,λίγο ή πολύ , δι' αλληλογραφίας ή δια ζώσης , ξεκινούμε εκτιμώντας ο ένας τον άλλον. αυτή η εκτίμηση λοιπόν πιστεύω ότι σε οποιαδήποτε δραστηριότητά μεταξύ μας είναι και θεμέλιος λίθος για την επιτυχία της . Χαίρομαι που βρέθηκε ο κατάλληλος τρόπος για να διατηρηθεί και να εξελιχθεί η γνωριμία και η παρέα μας .
|
|
|||
|
|||
![]() Τι σου αρέσει η χημεία???
Κι εμένα τα μπούτια από το κοτόπουλο!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Aρη άσε την χημεία και την φυσική και κανόνισε να φάμε κανένα κόκκρα με μακαρόνια σε κανενα χωριό
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() υστ.τελικα ειμαι πολύ πεζός ο ανθρωπος ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|