![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Πέρνα από Μεταξουργείο και θα σε πάω εγώ...... ....
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Αφήσαμε και ένα ντουέτο στη μέση....στην Κερκίνη.....
|
|
|
|||
|
|||
|
Μπορεί να είναι και μαύρο με πολλά καθαρόαιμα...
|
|
|
|||
|
|||
|
Φίλε επειδή θα φύγω σε λίγο να σου ευχηθώ απο εδώ καλό σας ταξίδι και καλή αντάμωση. Και μια συμβουλή. Έχει και στην Αθήνα ATM να πάρεις μόνο τα απαραίτητα για το ταξίδι. Καλό δρόμο............................. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Είσαι μια μάρκα ρε Ηπειρώτη... ![]() ..ευχαριστούμε καλή αντάμα
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
και μετά τους βρίσκουμε για τσιπουράκι και καφέ.έχω ελευθέρας 12-1 μέχρι τις 4 , μετά έχουν σειρά τα παιδιά, πάρτυ και νονούς.................... ![]() ![]() Αναμένω ...............................
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλό δρόμο να έχετε παιδιά και να περάσετε τέλεια!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Λοιπόν ας φτάσουμε αύριο και θα τηλεφωνηθούμε κάπως θα το καταφέρουμε να βρεθούμε θέλω οπωσδήποτε να σε δω
|
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| χρονια πολλα στον Σακη (sakis) | commander | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 69 | 26-03-2012 12:01 |
| Κοψιδοπροβατοχοιρινοκατάσταση στου Sakis | Sakis | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 82 | 29-09-2011 23:54 |
| Xρόνια πολλά στη Σοφία (Hekima) | Sakis | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 50 | 10-08-2011 14:34 |
| Χρόνια Πολλά στον Σάκη(Sakis)! | Jefe | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 47 | 19-03-2011 23:19 |
| χρονια πολλα στον Sakis! | AntonisKitoudis | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 7 | 19-03-2010 21:22 |