![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
ΑΑΑΑα καλά ντίρλα πρέπει να είμαι και δεν το ξέρω χαχαχαχαχαχα κι έχω πιει μόνο σουρωτή. ΟΚ καληνύχτα παίδες, ο vaskas από αύριο θα είναι πάλι μαζί σας |
|
|
|||
|
|||
|
H ζαντα και το φρενο δεν ειναι απο f800gs το λεει και το λινκ, απλα φαινονται καλυτερα αυτα τα μεγαλα 'πριτσινια" που παιζει ο δισκος και φερνει τον θορυβο επειδη αυτα εχουν χαλαρωσει?? σε καθε λακουβα ακουγονται το χτυπημα επισης και με το χερι που τα κουναω.......
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Πόσο θορυβο εχει που ειναι τοσο ενοχλητικος;
Ειδικα σε χωμα που προσωπικα μονο την οδηγηση και την απολαυση κοιταζω (και ακουω)... Πραγματικα δεν εχω διαπιστωσει καποιο θορυβο που να μου αποσπα την προσοχη και...απολαυση
|
|
|
|||
|
|||
|
Αρκετο θορυβο νομιζεις οτι ερχεται απο τις προστινα καλαμια σε καθε ανωμαλια-πετρα τον ακους....
|
|
|
|||
|
|||
|
Σε μένα δεν κάνουν κανένα θόρυβο τα δισκόφρενα. Ο μόνος θόρυβος που ακούω στο χώμα και στις λακούβες γενικά, είναι της αλυσίδας που χτυπάει στον κοκάλινο οδηγό. Μήπως ο θόρυβος είναι από την μπροστινή ανάρτηση???
|
|
|
|||
|
|||
|
Αν και οφθαλμίατρος(Γιαννης) δεν τον χρειαστήκαμε.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απο ADV RIDERS.
This is because the clack sound and feel does not originate from these spring guides! Or anything inside the forks for that matter! It originates from the Brembo floating front brake rotors. Nothing else. The rotors float a bit more than others designs. So when you go over bumps you hear and feel "clack clack". This is absolutely fact here folks. I've been experimenting with it for two years. I've opened up and altered fork components many times, tightened steering head bearings many times, etc, etc... The only thing that has ever cured it is removing or hindering the "float" in the stock Brembo front brake rotors. If you don't believe me, test for yourself. CAREFULLY go for a slow ride away from traffic with both of the front brake rotors removed. Or, as a safer option, use some zip-ties to inhibit the excessive floating motion within the rotors: |
|
|
|||
|
|||
|
Καταρχάς καλησπέρα. Λοιπόν το κάνει και σε μένα στο f650 gs twin και συγκεκριμένα στο μπροστινό τροχό. Σε ερώτηση μου στην αντιπροσωπεία μου απάντησαν ότι έχει γίνει ανάκληση για το συγκεκριμένο πρόβλημα και θα πρέπει να αλλαχθούν οι ροδέλες στις βίδες που συγκρατούν την δισκόπλακα χωρίς καμία χρέωση. Μάλιστα προσφέρθηκαν να μου τις αλλάξουν επί τόπου αλλά λόγω βιασύνης μου το άφησα για το τέλος του μήνα που έχω το servis. Πάντως είναι κάτι απλό που δεν πρέπει να σε ανησυχεί
|
|
|
|||
|
|||
|
Οι δίσκοι σας είναι πλευστοί γι αυτό παίζουν στα πριτσίνια.
|
|
|
|||
|
|||
|
....πολυ σωστα......ειναι εκ κατασκευης πλευστοι και ο θορυβος ειναι απολυτα προβλεπομενος.....Πλευστους δισκους συνηθως βαζουν σε μοτοσυκλετες επιδοσεων και για λογους απαγωγης της θερμοκρασιας...
|
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| που βρισκω μεταχειρισμενα parts στην Αθενς??? | paixtns | Τεχνικά θέματα διάφορα | 11 | 09-02-2012 11:40 |
| Από R1150GS σε F800GS.... (οι πρώτες εντυπώσεις...) | WhiTeRaN | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 66 | 05-09-2011 00:33 |
| Καδενάκι σε F800GS? | Aggelos-Syros | Τεχνικά θέματα διάφορα | 0 | 06-07-2011 10:59 |
| Λαθος ενδειξη υπολογισμου καυσιμου F800GS | kwon | Τεχνικά θέματα διάφορα | 17 | 30-05-2011 20:51 |
| ABUS κλειδαρια για δισκοφρενο.. | chaos | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 5 | 20-12-2010 16:35 |