![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Mετα απο τη συζητηση που ειχαμε κανει εδω, μολις σημερα θυμηθηκα να μετρησω και τις δικες μου, με το ακριβεστατο ΚΑΙ γι'αυτην την δουλεια, παχυμετρο μου!..
![]() Τα αποτελεσματα? 3,8 mm για τους μπροστα δισκους.. ![]() ![]() ![]() ![]() ..Και 4.1 mm ο πισω.. ![]() ![]() ..Με βαση τους παρακατω πινακες λοιπον.. ![]() ![]() ..Ειμαι 0,2 mm κατω απο το minimum (4 mm) στους μπροστινους δισκους και 0,4 mm κατω απο το minimum ( 4,5 mm) στον πισω δισκο.. ![]() (Eννοειται, οι μετρησεις εγιναν σε 4-5 σημεια) Τα ερωτηματα τωρα: ΔΕΝ! σκοπευω να τους αλλαξω αμεσα, πιστευει κανεις οτι υπαρχει το παραμικρο προβλημα? Οι "μαμα", ποσο κοστιζουν? Και αξιζουν περισσοτερο απο αλλους aftermarket? Aπο aftermarket, τι εμπειριες και προτασεις υπαρχουν, τι ποσά "παιζουν και τι γινεται με την εγγυηση?? Last edited by black_hawk; 26-04-2012 at 01:11. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Black Hawk.... Έτσι απο περιέργεια, ποσά χλμ έχεις;
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Να θέλει δίσκοπλάκες στα 54.000 χλμ ;
Εγώ τότε τι να πώ θα έπρεπε να πηγαίνω στην δεύτερη αλλαγή και δεν έχω κάνει ούτε πρώτη !!!! Σίγουρα έχει να κάνει και με τον τρόπο οδήγησης την συχνή η όχι χρήση των φρένων τα τακάκια που βάζει κάποιος κλπ κλπ. Αλλά και πάλι τόσο γρήγορα φαγώθηκαν ; Εντύπωση μου κάνει ..... Sent from my iPhone using Tapatalk Peterv |
|
|
|||
|
|||
|
Λίγα χιλιόμετρα για αλλαγή δίσκων....
Τι τακακια χρησιμοποιείς;;;;;;
|
|
|
|||
|
|||
|
Η ΄"μαμά" τιμή χωρίς την έκπτωση του 20% ήταν τον Οκτώβριο που είχα ρωτήσει στα 650 euros....(περασμένες)... Oh yes...!!
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Το μυστικο ειναι να συνεργαζεται η δισκοπλακα με τα νεα τακακια.....το υλικο του δισκου να ειναι συμβατο με την αποδοση των τριβωμενων μερων....
Φτηνος δισκος σημαινει διαφορετικο υλικο που τρωει πχ περισσοτερο τα τακακια ή τρωγεται ο ιδιος πιο γρηγορα διοτι πχ τα τακακια ειναι double sintered |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 |
|
|
|||
|
|||
|
Χρειάστηκα δίσκους για spare ζαντες που απέκτησα πριν λίγο καιρό.
Αγορά από Ebay με τα rivets τα οποία από 2008 τα δίνει ενσωματωμένα στους δίσκους.. Καλή περίπτωση ο Περιστεράς(200€ πριν 2 μηνες ζήτησε), αλλά υπάρχει θέμα γιά 08 και νεώτερα που λύνετε βάζοντας rivets από παλαιότερα μοδ. Έχει και το Brake shop κάτι καταπληκτικούς κυματιστούς δίσκους, 290 το σετ πριν 2 μηνες ζήτησε. Αλλά η σωτηρία μου ήρθε από το Ebay γνήσιοι με 4.4 πάχος πρακτικά like new, copy paste η αγορα: BMW R1200GS Adventure Brake disc with rivet, both (260933422350)Member ID ainasainas | Feedback score of 366 | 99.5% Sale date: 17/01/12 £119.00 + £29.00 postage & packaging View seller's other itemsView similar itemsMore actions 138 αγγλικες λίρες.... στην πόρτα μου .... 138.00 GBP = 168.814 EURΤι σου είναι η λίρα ε? Sτο μυαλό μου είχα οτι τις είχα αγοράσει 140 ευρώ... ![]() Θα μου πεις γιατί δεν πήρα με 200 τις brand new απο τον Περιστερά, για αυτά τα μαμημένα τα rivets
|
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Θα ηθελα πληροφοριες καλες η κακες για MV AGUSTA | scorpiobmw | Άλλες εταιρίες | 22 | 04-04-2011 14:19 |
| Γυναίκες τραγουδίστριες | ortho | Διάφορα | 11 | 21-02-2011 13:57 |
| Οικονομικές (γχμμμ) ατασθαλείες της οργάνωσης "Αλληλεγγύη" της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.. | Kimwnas | Επικαιρότητα | 5 | 03-12-2010 13:48 |
| Δισκοπλακες μπροστα γνησιες για r1200gs και (1150?) | fguy | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 4 | 04-11-2010 16:09 |
| r1200gs (r1150gs) δισκοπλακες!!! ευκαιριες! | fguy | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 2 | 18-09-2010 00:19 |