![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Βρε Μπάμπη, αξίζουν η μούφα?
Επίσης μπορεί να ακινητούν επειδή καινε τον αμπακο...λεω εγώ τώρα... Αν μας την πεσουν σε νησί αξιζουν για ταχυμεταφορά? Μήπως κατάγεσε από την Λακωνία φιλε μου ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το θέμα είναι πολυσύνθετο και αντικατοπτρίζει πλήρως και απόλυτα την ελληνική πραγματικότητα.
Θεωρητικά, επιχειρησιακά, μάλλον αξίζει. Υπάρχουν ωστόσο κι άλλες περισσότερο δοκιμασμένες λύσεις. Πρακτικά μάλλον δεν μας δόθηκε η ευκαιρία να τα αξιοποιήσουμε πλήρως, οπότε τι συμπεράσματα να βγάλουμε.? Προχειρότητα όπως παντού. Τα παραπάνω είναι προσωπική άποψη. Υπάρχουν εδώ μέσα και πιο ειδικοί. PS. Όχι. Από τα Σέρρας..... Last edited by babisadve; 03-05-2012 at 22:39. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() PS.Το καρφάκι το κατάλαβα, αλλά:χωρις σχόλια ![]() Last edited by siraxanz; 03-05-2012 at 22:19. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Άπειρα τεχνικά προβλήματα, ελλιπής συντήρηση και υποστήριξη …
Σκάνδαλο 195 εκατ. ευρώ με την προμήθεια των «Χόβερκραφτ» � Greek National Pride Τα κερατιάτικα των αμυντικών εξοπλισμών � OMADEON Δεν είναι η μόνη προβληματική αγορά όπλων … να μην ξεχνάμε ότι ο Άκης ήταν ο μόνος που αγόρασε Ρωσικά όπλα, ο Μπούλης μοίρασε απλά υποσχέσεις στους Ρώσους (ευτυχώς) όπως και στους Γάλλους και ποιος ξέρει σε ποιους άλλους… Έγγραφα-σοκ για TOR M1 και TPQ 37!Οι στρατιωτικοί έλεγαν όχι σ΄όλα για "τα καλύτερα όπλα" του Άκη! - engrafa sok gia TOR M1 kai TPQ 37oi stratiotikoi elegan ochi sola gia ta kalytera ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Οι ρωσοι τα φιαξανε για να πλεουν σε γλυκο νερο.εμεις τα χρησιμοποιουμε στο ΑΙΓΑΙΟ μας.Λογικο επομενο ειναι να ακινητουν τα τρια απο τα τεσσερα και να βανδαλιζουν 1-2 απο αυτα για να φτιαξουν τα υπολοιπα,αφου ανταλλακτικα δεν μπορουν να αγορασουν
|
|
|||
|
|||
![]()
Και το σημαντικότερο (για μένα) οι προδιαγραφές το περιορίζουν σε χρήση με κατάσταση θάλασσας 4 (δηλ.5 μποφόρ) από εκεί και πάνω …. κλεισμένα στον ναύσταθμο.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Να δω που θα κρυφτουμε απο τα παιδια μας οταν μεγαλωσουν.... |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα!δεν ξερω ποιοι ειναι , ηταν στο ναυτικο ειτε σαν μονιμοι ειτε σαν ναυτες (οπωε εγω) αλλα ολοι οι αξιωματικοι γελαγαν με τα χοβερκραφτ!!!!
ειτε γιατι μετα τα 4-5 μποφορ(δεν κυκλοφορου αναφερθηκε)ειτε γιατι ειναι επικινδυν για αλλα πλοια ειτε γιατι η Ελληνικες θαλασσες εχουν πολλες βραχονησιδες και δεν μπορει να αναπτυξει τις ταχυτητες που μπορει!και κατι ακομα (για γελια) οσο ημουν στον ναυστοθμο ενα ηταν αραγμενο ξεφουσκωτο με <<φολα>> γελαγανε οι αξιωματικοι! το πλοιο μου...το πιο ταξιδιαρικο πλοιο |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δώσε στοιχεία φίλε. 1998-2000 ΝΔΑ και Καραβόγιαννο. πόση φυλακή σου έριξα για λέγε................... |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|