![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Γινεσαι ή δεν γινεσαι μετα ψηφοφορος της Χ.Α.????
Τι θα πουν στην μανα του παιδιου??? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δεν το λεω για τον MARK προσωπικα,θεωρω οτι απλα αναδημοσιευσε μια ειδηση. Αν ανεβαζαν την ιδια ειδηση με τιτλο π.χ. "Ασυνειδητος Ελληνας με bitbull δολοφονο, κυνηγα αλλοδαπους και πεφτει νεκρος μετα απο συμπλοκη" τι θα σκεφτοσουν? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Γιατί εγώ βλέπω Θάνατο ή μάλλον δολοφονία για να είμαι ακριβής... Όσο για τον τίτλο:Αφγανοί σκότωσαν Ελληνα λόγω ...σκύλου! Τι βλέπεις πίσω από τον τίτλο; |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δεν βλεπω τιποτα απο πισω, ο τιτλος καλος ειναι, πιασαρικος θα ελεγα.... Το αρθρο δεν μπορει να υπερασπιστει τον τιτλο του.... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ότι σε λίγο θα οπλοφορούμε όλοι και θα μένει ζωντανός όποιος προλάβει να σκοτώσει.Ούτε νομίζω ότι πρέπει να αμφισβητούμε ότι οι παράνομα και νόμιμα εισερχόμενοι στη χώρα έχουν συμβάλει αρκετά σε αυτό διότι όποιος δεν έχει δουλειά και πεινάει θα κλέψει και στο τέλος θα σκοτώσει.Επομένως επειδή σε λίγο καιρό και εμείς οι Ελληνες δεν θα έχουμε δουλειά και τροφή ας γίνει η αρχή και ας φεύγουν οι λαθραίοι και οι μη έχοντες εργασία αλλοδαποί.Εδώ τους εαυτούς μας δε μ πορούμε να συντηρήσουμε σαν λαός ,θα συντηρούμε και αυτούς? |
|
|||
|
|||
![]() Οι θέσεις μου γνωστές σε αυτά τα θέματα και τις εξέφρασα και παραπάνω στο συγκεκριμένο thread. Απλά θα ήθελα να πω ότι στην επαρχία το πρόβλημα με την εγκληματικότητα των αλλοδαπών δεν είναι (ακόμα) τόσο μεγάλο όσο στα μεγάλα αστικά κέντρα και ειδικότερα στην Αθήνα. Γι' αυτόν τον λόγο συνήθως οι άνθρωποι που ζούμε στην επαρχία είμαστε λίγο πιο διαλλακτικοί και πιο χαμηλών τόνων απέναντι στο πρόβλημα. Προσωπικά όμως, λόγω του ότι η οικογένεια μου ζει στην Αθήνα και εγώ μεγάλωσα εκεί, γνωρίζω τι γίνεται, και μπορώ να δω τις διαφορές στην πόλη αυτή σε σχέση με τον καιρό που έμενα κι εγώ εκεί. Αν όμως δεν βρεθεί γρήγορα λύση, δεν είναι μακριά η στιγμή που τα ίδια θα αντιμετωπίσουμε και στην επαρχία. Ήδη στη Λάρισα αρχίσαμε να αντιμετωπίζουμε καποια προβλήματα, αρκετά σημαντικά, και αρχίζει να "στραβώνει" ο κόσμος. Και επείδη είμαστε μικρό μέρος, αν στραβώσουμε πολύ, δεν ξέρω που μπορεί να καταλήξουμε... Κακώς, κάκιστα, αλλά δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα...
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αυτούς τους συντηρεί η ΕΕ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Σε κάποια μέρη του πλανήτη δυστυχώς η ανθρώπινη ζωή δεν έχει καμία μα καμία αξία. Σε άλλες εάν κλέψεις ένα καρβέλι ψωμί, σου κόβουν το χέρι. Στην πατρίδα μας δυστυχώς έχει μαζευτεί κάθε καρυδιάς καρύδι, χωρίς να ξέρουμε από που έρχονται, ποιοι είναι και ΤΙ ήταν στις χώρες τους. Εδώ βρίσκουν ελευθερία και ατιμωρησία και κάνουν ότι θέλουν. Καλώς ή κακώς 99 στους 100 που κάνουν ΤΕΤΟΙΟΥ είδους πράξεις είναι αλλοδαποί. Όσο και να έχω ταξιδέψει και γνωρίσει άλλες κουλτούρες και πολιτισμούς μερικά πράγματα απλά ΔΕΝ μπορώ να τα καταλάβω. Όχι ρε φίλε, ΔΕΝ μπορείς να με σκοτώνεις μέσα στη χώρα μου, μέσα στο σπίτι μου ελαφρά τη καρδία, επειδή ΔΕΝ έχω κράτος. Γι' αυτό λοιπόν θα προστατέψω ΕΓΩ τον εαυτό μου και την οικογένεια μου. Το τι κουβαλάω μαζί μου όταν είμαι έξω "περίεργες" ώρες, είναι θέμα δικό μου, όπως και το τι θα κάνω αν (χτυπάω ξύλο να μη γίνει ποτέ), αν κάποιος προσπαθήσει να πειράξει κάποιον δικό μου... Ας με πείτε χρυσαυγήτη και όπως θέλετε εσείς, αλλά με αυτά τα πράγματα ΔΕΝ το παίζω ούτε πολιτισμένος ούτε "ανοιχτό μυαλό". Όταν πρόκειται για την οικογένεια μου. θα σε φάω ζωντανό ρε φούστη._
|
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|