![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Σε παρακαλώ... μπορείς να γράψεις και 4ο μέρος? Σε παρακαλώ...
Κατέβασε απο το μυαλό σου ρε παιδί μου, εν ανάγκει!!!!! Αδερφάκι μου κλαίω!!!! ιδιαίτερα σ'εκείνο το σημείο με το χειροκρότημα!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια, βλέπω χαρήκατε και εσείς με τα ποστ, όσο τα χάρηκα και εγώ όταν τα έγραφα. Άλλωστε ο καλλιτέχνης ζει για το χειροκρότημα!
Χθες λοιπόν έγινε σέρβις και .... τελικά υπάρχει και alternative ending με ανατριχιαστικό επίλογο αντί για happy end. Συγνώμη που δεν σας πρόσφερα ταυτόχρονα και τα δύο endings για να διαλέξετε, όπως κάνουν στα καλά dvd, αλλά όταν έγραφα το τρίτο μέρος δεν είχε γίνει ακόμη το χθεσινό σέρβις και δεν ήξερα αυτό που προέκυψε. Υπομονή, γιατί αυτό ήταν πραγματικά "χοντρό" και ψάχνω όμορφο τρόπο να το γράψω ....... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Έχεις επικοινωνήσει με τους υπεύθυνους του βιβλίου Guinness; |
|
|
|||
|
|||
|
Είμαστε πλέον προετοιμασμένοι για όλα . Μη μου πείς οτι βρήκαν στο συνεργείο οτι έχει μηχανισμό αυτοκαταστροφής μόλις η μηχανή δουλέψει απροβλημάτιστα για 100 ολόκληρα χλμ!!!
![]() ![]() Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τους απειλήσεις οτι αν δεν σου δώσουν ένα κομμάτι από όλη τη σειρά gs (ολοκαίνουρια εννοείται) θα διαρεύσεις στον τύπο την ιστορία σου που σίγουρα θα γίνει best seller και η bmw απο unstoppable θα γίνει untravelling ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Φίλε Νίκο, υπάρχει μια πολύ σημαντική φιλοσοφική προσέγγιση του θέματος που νομίζω ότι εφαρμόζει στην περίπτωσή σου.
Παρατήρησα ότι "αγάπησες" το μηχανάκι σου όχι όταν στο φτιάξανε άλλοι αλλά μόλις αποφάσισες να το φτιάξεις μόνος σου. Αυτό όχι μόνον άλλαξε τη δική σου στάση απέναντι του αλλά και τη στάση του μηχανακίου απέναντι σου. 'Οσο πιο πολύ βάζει κανείς τα χέρια του πάνω σε ένα μηχάνημα τόσο περισσότερο το καταλαβαίνει και ανεβαίνει η στοργή του για το μηχάνημα. Όταν δε, αυτός που βάζει τα χέρια του πάνω του είναι και έξυπνος και μεθοδικός τόσο καλύτερο είναι το αποτέλεσμα. Κρίμα που άργησες να πάρεις την απόφαση να πιάσεις τον ταύρο απ τα κέρατα. Αλλά τώρα πάει πια, το δάμασες το ζωντανό. Καβάλα το και πιες του το αίμα. Καλές βόλτες. ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Εμένα πάλι μου θύμισες κάτι παλιούς μηχανόβιους με Ducati που όσο τους πλήγωνε τόσο την αγαπούσαν...
Ας ελπίσουμε ότι τέλος καλό όλα καλά! Πάντως ο τρόπος γραφής σου απολαυστικός!
|
|
|
|||
|
|||
|
ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΤΑΣΗ
|
|
|
|||
|
|||
|
Εγώ πάλι εκ πείρας γνωρίζω ότι ο Νόμος του Μέρφι επιβεβαιώνετε με ανατριχιαστική ακρίβεια...
Εύχομαι όλα να πάνε καλά στην περίπτωση σου...... ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Πριν σκεφτείς πάλι για καμμιά χοντρή ζημία σκέψου πρώτα μήπως ειναι κάτι απλό όπως πχ το σωληνάκι ;
Μην τρελαινεσαι αμέσως ψάξε για αυτό που σου λένε οι μηχανικοί δεν έχουν πάντα δίκιο. Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|
|||
|
|||
|
Απίστευτο. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο σίριαλ.
Για να δούμε τι θα γράψεις... |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|