![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Αν στρίβεις και ξανά λέω ΑΝ στρίβεις ΠΟΛΥ
![]() ![]() ![]() μην βάλεις michelin pilot3 ΠΟΤΕ είναι ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΑ Αυτά που γράφονται κατά καιρούς είναι ΟΛΑ αμπελοφιλοσοφίες του καθενός μας...... Βρες ένα λάστιχο που κάθεται σε εσένα καλά και μην ζητάς γνώμες από κανέναν και προπαντός ΜΗΝ επηρεάζεσαι.... Τώρα όσο για την ημ/νια που αναφέρεις νομιζω πως είναι παλιό το λάστιχο και θα το πληρώσεις ΤΣΑΜΠΑ.... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Στριβω αλλα θελω να στριβω ακομα λιγο!τωρα που θα με βγαλει αυτο δεν ξερω!
θελω μισο περιπου δαχτυλο για να τερματισει το ελαστικο!Εχω καταλαβει πως για να κατεβω εστω και ενα χιλιοστο απο κει που ειμαι θελει πολυ προσπαθεια και ψαχνω καποιο λαστιχο που να βοηθαει σ αυτο!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Εχω δει με χωματινα να ξυνουν στεκες και μαρσπιε!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Καλημερα σας.Ετσι ειναι ,στο adventure εχω τα Bridgestone Battle Wing χρονολογιας 2007 με 14000 χιλ κ τερματιζει ακομα. Στην Αττικη οδο (περιφερειακό),ειδαμε κυρια υπερβαρη ,με σαγιοναρα , 5-6 ταπερ αναμεσα στα ποδια της,να οδηγει scooter κ να ξινει στην κυριολεξια! Εμεις μειναμε ![]() Oσο για τα pirelli scorpion ,βαλε τα με κλειστα ματια,απο θεμα προσφυσης κ πληροφορησης ειναι ΜΑΚΡΑΝ σε teren ασφαλτινα σαν της Ελλαδας. Καλα χιλιομετρα! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Κρατανε πολλα χιλιομετρα χωρις να αλλοιωνονται αμεσως τα χαρακτηριστικα τους, εχουν σχετικα γρηγορη κορωνα και πατανε και αξιοπρεπως στο νερο, το μονο που αργουν λιγο να ζεσταθουν...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||