![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Έκλεψε ο Αλαβάνος και δεν το έχω καταλάβει....
![]() Εξακολουθεις να είσαι μπερδεμενος......τι σχέση έχει ο Αλαβάνος και η περιουσία του, με τον υπουργό επι δεκαετιών τσοχατζοπουλο και το 1 δις κλεμμένο δημόσιο χρήμα.... ![]() Τσοχατζοπουλο θελουμε δηλαδή να μας κυβερνούν;;;; Λυπάμαι ..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Ο φριτς, για να σε βοηθησω, ειχε γραψει οτι ολοι (και ο ΣΥΡΙΖΑ) καιγονται για τις καρεκλες τους και τους εαυτους τους........ |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ πάντως λέω να κλείσω και να γραφτώ στο ταμείο ανεργίας, είπε ότι και οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα πέρνουν επίδομα..για 2 χρόνια....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aκούγετε ότι θα επαναφέρει και την Α.Τ.Α... ![]() Σημαιούλα και τρέξιμο στις συγκεντρώσεις, πρώτη γραμμή να φαινόμαστε μήπως και διορίσουμε κανά παιδί στο μέλλον... ![]() Το λάθος που έκανα πιτσιρικάς να φτύσω τα κόμματα και να προσπαθήσω μόνος μου δεν το ξανακάνω, ευτυχώς σε όλους δίνεται μία δεύτερη ευκαρία... ![]() Να στείλω και τον Θανασάκη να γραφτεί στην νέα κλαδική. ![]() Last edited by frits; 02-06-2012 at 13:44. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Παει τρελαθηκαμε τελειως............. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Είχα και παππού αντιστασιακό, δεν πήρε ποτέ του σύνταξη βέβαια, αλλά τώρα ο Τσίπρας μπορεί να διορθώσει και αυτή την αδικία διορίζοντας τα εγγόνια του.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Θα προτιμησω το υπουργειο εξωτερικων βεβαια..... |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|