![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ...
|
|
|
|||
|
|||
|
Ακόμη ασύλληπτος ο Κασιδιάρης.... τόσο καλά κρύβεται;!
|
|
|
|||
|
|||
|
Δεν είναι δύσκολο να κρυφτεί κάποιος 1,5 ημέρα, σε λιγότερο από 1 ώρα λήγει το αυτόφωρο.
![]() Πάντως πρέπει να είναι πρώτη φορά στα δικαστικά χρονικά που για 1 χαστούκι ασκήθηκε αυτεπάγγελτη δίωξη για … βαριές σωματικές βλάβες!
|
|
|
|||
|
|||
|
Πολύ ενδιαφέρον θα εχει να δούμε τι θα γίνει τη Δευτέρα που εκδικάζεται η άλλη υπόθεσή του.
Ε δεν ήταν κι ένα χαστούκι.... Και σε αυτό δεν εκφέρω γνώμη διότι δεν κατέω τα νομικά. Σίγουρα στέλνουν ένα μήνυμα οι δικαστές. Προσωπικά ελπίζω να πήραν το μήνυμα όσοι τους ψήφισαν. ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Μάλιστα. Ισονομία στο μεγαλείο της.
Και εμένα αυριο αν μου ρίξουν χαστούκια, να περιμένω δηλαδή αυτεπάγγελτη δίωξη? |
|
|
|||
|
|||
|
Προσωπικά δεν συμφωνώ με όλα αυτά.
Απλά πιάνω τον εαυτό μου ότι εάν ήμουν παντρεμένος με τις δύο αυτές ( κυρίες ) και με το βρομόστομα που έχουν εάν σήμερα δεν θα είχα ποινή σε ισόβια κάθειρξη. Έτσι για να πάρω και εγώ θέση……………….. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
ετοιμαστειτε για 10% χρυση αυγη... |
|
|
|||
|
|||
|
για οσους ακουσαν πουσταρια, φασισταριά ειπε και ειναι αληθεια.
οσοι δεν μπορουν να διακρινουν την ψυχωτικη συμπεριφορα ενος ανθρωπου και ειναι μεγαλοι ανθρωποι, κριμα. Οσοι ΕΛΛΗΝΕΣ ψηφιζουν ΧΑ, ψηφιζουν ενα ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ και οχι εθνικιστικο κομμα.ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ. Και για αυτο εγω θα ντρεπομουν.με την αγνη εννοια του ορου.ντροπη! Λειπει απο την κοινωνια μας εξισου οσο και σε αυτους που μας κυβερνησαν. Ζουμε την αρχη του θανατου αυτης της χωρας.ελπιζω να καταφερω να εχω διωξει εξω τον γιο μου και να του εχω διαμορφωσει χαρακτηρα με αρχες. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Το είπε η ιδία η Κανέλλη βγαίνοντας από το στούντιο του Αντ1(2:18) , 1 κτύπημα έφαγε, παρότι η ιδία λέει για μπουνιά εμένα για χαστούκι φαίνεται. Έξαλλου την ιδία ώρα που μιλάει η εικόνα(αριστερά) την διαψεύδει ... Αυτά που λέει μετά το 2:50 είναι ουσιαστικά η κήρυξη πολέμου μεταξύ παρατάξεων…. Έρχονται οι οδομαχίες !! Στο ανωτέρω βίντεο, απόσπασμα της εκπομπής, βλέπω τα εξής : Λίγα λεπτά μετά το επεισόδιο και την διακοπή των διαφημίσεων που ακλούθησε ,δήλωσε ότι :<<δεν είμαι καθόλου ταραγμένη>>(6:27) . Ο Παπαδάκης μιλεί για <<μαυρίλα στο μάτι από το χτύπημα>> και δείχνει το … μάγουλο!(5:45) Αυτά είναι απορίας άξιον πως στοιχειοθετούν << η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου, εξέδωσε εντολή για τη σύλληψη του Ηλία Κασιδιάρη, με την αυτόφωρη διαδικασία, για απρόκλητη και έμπρακτη εξύβριση, αλλά και επικίνδυνη σωματική βλάβη.>>. Παρατηρώ κι ένα χέρι στον αριστερό ώμο (5:11) και αμέσως η επίθεση με τον ριζοσπάστη (5:13)στον Ηλία που έχει σηκωθεί να φύγει και βγάζει το μικρόφωνο (5:12), ακλουθεί μια σπρωξιά του Ηλία που απώθησε την Λιάνα (5:15) , το χαστούκι (5:17)και δυο άστοχες απόπειρες χαστουκιών (κτυπήματα στον αέρα)(5:17-18) Μου κάνει εντύπωση, τι σηκώθηκε να κάνει ο Παπαδάκης φωνάζοντας <<όχι-όχι>> μιας και εξ αρχής κατευθύνθηκε πίσω από τον Ηλία, ταυτόχρονα η γυναίκα που καθόταν ανάμεσα σε Ηλία και Λιάνα …εξαφανίστηκε (!) κινούμενη στην αντίθετη φορά ως προς τον Παπαδάκη ώστε να <<ανοίξει>> ο χώρος …. Εκτιμώ ότι για να γίνουν αυτές οι κινήσεις μέσα σε 4 δευτερόλεπτα (5:09 - 5:13) πρέπει να είχαν προηγηθεί πολλές πρόβες .
Last edited by TEOSS; 09-06-2012 at 04:42. |
|
|
|||
|
|||
|
Και στημένο να ήταν, ο ηλίθιος έπεσε μέσα. Το αποτέλεσμα μετράει.
Πιό πολύ με λυπεί το γεγονός ότι πολλοί δε θέλουν ή δε μπορούν να καταλάβουν τι ακριβώς είναι αυτά τα "παλληκάρια". Οποιος δε έχει ζήσει έστω και λίγο σε ολοκληρωτικό καθεστώς, ασχέτως χρώματος, θα εκπλαγεί πολύ άσχημα! Εγώ κι η οικογένειά μου δεν ξέρω τι τους φταίμε. Εύχομαι να είναι οι πρώτοι που θα εισπράξουν τα χάδια του κάθε Κασιδιάρη! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|