![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Δυστυχώς δεν υπάρχει στο μέλλον προοπτική για κάτι καλύτερο. Η χώρα θα οδηγηθεί με ακρίβεια τολμώ να πω (σκοπευτή) στην απόλυτη ανέχεια. Η χώρα μου είναι και θα παραμείνει πλούσια. Προδόθηκε όμως. Όπως και τα κάστρα όταν έπεφταν. Πάντα από μέσα.
Τα δύσκολα είναι μπροστά μας. ………………… |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Δυστυχώς Νάπο μου, σε αντίθεση με τη γνώμη σου για τις GS , σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ίσως να είχα και διαφορετική γνώμη εάν το ύψος της σέλλας ήταν σε λογικά όρια. 800 έως 805 cm. Και να πω και την αλήθεια εσείς τα γράφετε , εγώ ο δυστυχής απλά τα αναμεταδίδω......................... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Δεν παίζεσαι...
![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ok φίλε μου, συγνώμη για την παρανόηση, και συμφωνώ με αυτό που λες.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Σημείωσε ότι διπλανός ή αυτός που θα τις φάει μπορεί να είμαι εγώ ή εσύ. Last edited by aeriko; 13-06-2012 at 14:16. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
δυστυχώς διακρίνω ότι το μοτό μερικών είναι "μακριά από τον κ@λο μας, κι ας μπει όπου νά' ναι"...... το έργο όμως έχει ξαναπαίξει και τα αποτελέσματα γνωστά......αφήστε λάσκα και θα σας ανέβουν και στο κρεββάτι, παρακαλάτε μόνο να μην είναι ο άνθρωπός σας πάνω....
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Και τώρα, όλα αυτά τα χρόνια "λάσκα" έχουμε αφήσει πολλούς... Και στο κρεββάτι ανέβηκαν και μας πήδηξαν κιόλας... Μας κλέβουν , εμάς, τα ασφαλιστικά ταμεία, την υγεία μας, κλπ κλπ. Αυτοί επιδή δηλώνουν "δημοκράτες", πάει να πει πως είναι??? Ότι γουστάρουν οι λίγοι, οι φραγκάτοι κάνουν. Και αν τα βάλεις μαζί τους, και τώρα ξύλο θα φας. Αυτή η βία, είτε σωματική, είτε ψυχολογική, δεν μετράει??? Η χρυσή αυγή μας πειράζει?? Ας φάμε λοιπόν τα φούμαρα των "δημοκρατών", να μας πηδάνε με χίλιους τρόπους, αλλά να λέμε, πάλι καλά που δεν έχουμε Χούντα... Ρε Χούντα έχουμε στη χειρότερη μορφή της. Α μη τι άλλο όμως, άσ' είναι μιά Χ. Α. μέσα στη βουλή μπάς και φοβηθεί κανένα καθίκι από αυτά που μας πηδήξανε όλα αυτά τα χρόνια.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Μην το παρετε προσωπικα, για τον ιδιο λογο τσακωνομαι και με δικους μου ανθρωπους οι οποιοι δεν βλεπουν περαν του ''θα μπει η ΧΑ στην βουλη και θα δειρει τα λαμογια''......οταν ανεβει στο κρεβατι τους ομως στο οποιο μπορει να βρισκομαι κι εγω, επειδη τους ''εδωσε'' ο διπλανος τους οπως λλει και το ''αερικο'' τοτε ΔΞ/ΔΑ που λεει και ο vpentza........IQ-800 λοιπον. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|