![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Φιλαράκι θα διαφωνήσω μαζί σου!! Εχω πουλήσει πάνω από 100, και έχω τρείς στο σπίτι!!! Στα 100 συν που πούλησα, δύο χαλάσανε και μου τα άλλαξε άμεσα η εταιρία... ![]() ![]() Φυσικά υπάρχουν και άλλες εταιρίες στην αγορά... ![]() ![]() Το μόνο που με χαλάει λίγο στα Crypto, είναι οτι στα φθηνά μοντέλα, θα προτιμούσα πιο πλούσιο μενού.... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Καμμιά ομαδική παίζει ;
|
|
|||
|
|||
![]() Καλή ιδέα . Μέσα είμαι................. |
|
|||
|
|||
![]()
δειτε και το TURBO X..εχει και usb θυρα για σκληρο δισκο κλπ.
|
|
|||
|
|||
![]() Και σε τι μπορεί να μας χρειαστεί ο σκληρός;;;; Πες μας 2,3 πράγματα να μάθουμε και εμείς που δεν ξέρουμε ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Να ακούσεις τραγούδια η να δεις μια ταινία χωρίς να έχεις video or DVD……… |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Το μοντέλο που έχω είναι αυτό W003950 - CRYPTO DVB-T RECEIVER [ReDi 210AD MP] | Crypto Products ..και αν δεις στα διάφορα φόρα, υπάρχουν αναφορές με αρκετά προβλήματα. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Εάν δεν έχει καλό σήμα εισόδου παρουσιάζει φαινόμενο ( κόλλημα). Πρέπει να έχει διακόπτη reset. Εάν όχι το βγάζεις από το ρεύμα για 1 λεπτό περίπου. Εάν το ξαναπαρουσιάσει απαιτείται ρύθμιση. Μην σκας όμως. 30€ έχουν τα καλά. Το 210 που αναφέρεις έχει κάποια προβλήματα. Είναι προτιμότερο να προβείς σε αγορά νέου........ |
|
|||
|
|||
![]()
Εχω ακούσει΄ότι γίνεται με ένα αποκωδικοποιητή να βλέπουν όλες οι TV στο σπίτι .
Γίνεται ? Πώς θα αλλάζω κανάλια αφού έχει δικό του κοντρόλ και ενώ είμαι σε άλλη τηλεόραση ? |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|