![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Θελω και εγω με την σειρα μου να ευχαριστησω τον Ηλια.Η διαφορα ειναι αισθητη στο μηχανακη.Εχει καλυτερη ροπη στο ανοιγμα του γκαζιου.Και απαλακτηκα απο το θορυβο[ τικ -τακ] που εκανε.Το 1100 παει παρα πολυ καλα τωρα.Φανταστειται οτι ο φιλος μου ο Κωστας 366 μενει πισω δυο μηχανακια και εχει
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Α ρε μαστόρια χαίρομαι να βλέπω ιδιοκτήτες μοτό να ξέρουν να λύνουν και να δένουν το μηχανάκι τους.Απίστευτη αίσθηση και πάνω από όλα ξέρουν να διαβάζουν το μηχανάκι τους και ποτέ δε θα τους αφήσει.
Αν και δεν έχω 1100 μ' αρέσει να διαβάζω τεχνικά θέματα. Μπράβο Αρχιμάστορα Ηλία αλλά και Μαστροκώστα_366!!!(Όχι τη Γωγω έτσι ![]() Psiloriti μην τον πειράζεις γιατί έχει και το τάκη και τον leboi που του λένε περί δαγκώματος και μπορεί να γίνει πάλι 636 ο φίλος μας ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ηλίας (bogser) ..
ο μέγας !!!!!!!!!!!!! Ευχαριστούμε Κώστα για την αναδημοσίευση αλλά κ για την πρόσκληση στον Ηλία !
|
|||
|
|||
![]() Κορυφαίο και πολύ αναλυτικό ποστ . Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον Ηλία αλλά και στο Κώστα που το ανέβασε στο φόρουμ. ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τα ευχαριστώ μας στον Ηλία.
Και θα χαρούμε να τον έχουμε κοντά μας. (τώρα, κάτι παιδάκια που έβγαλαν ....γλώσσα ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tags |
bmw, bmw moto, bmwmoto, forum, forumgs, gs forum, gs_gs, gsbmw, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΚΟΠΑΝΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ | daskalos | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 9 | 20-01-2009 22:01 |