![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Εγώ το μόνο γύψο που ξέρω, είναι αυτός που βρίσκεται στον εγκέφαλο αυτών που ψηφίζουν τέτοια άτομα και τα τοποθετούν στην Βουλή των Ελλήνων. Δηλαδή, είναι προοδευτικό να παραποιείς την Ιστορία του λαού σου με ανακρίβειες και προκλητική εώς προδοτική αφαίρεση; |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Εισαι σίγουρος ότι δεν έγινε και ΣΥΝΟΣΤΙΣΜΟΣ; Γιατί οι ανακρίβειες και προδοτικές αφαιρέσεις να προέρχονται μόνο από την πλευρά που αντιπαθούμε; |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Τι να πώ άλλο;;; Η ανοικτομυαλιά και ο προοδευτισμός τελικά κλειδώνει την κοινή λογική.... Έχοντας καταγωγή προσφυγική από Αν. Θράκη και Σμύρνη δεν θέλω να πω περισσότερα, γιατί θα χάσω το δίκιο μου... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Δηλαδή η Ρεπουση πήρε πάνω από …1.500.000 ψήφους ????? |
|
|
|||
|
|||
|
Αγαπητέ Νάπο διαφωνώ πλήρως με τον προβληματισμό "προδότης ή βλάκας". Είμαι πεπεισμένος πως δεν είναι καθόλου βλάκας ο Γαπ ή οποιοσδήποτε από την κλίκα που κυβερνάει το καράβι από το 75 και μετά. Μη ξεχνάς ότι ακόμα και τα δικαστήρια, όταν συναντήσουν κάποιον αληθινό βλάκα τον αθωώνουν για πταίσματα. Καθόλου βλάκας δεν είναι, καθόλου .....
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Δώσε μου χρόνο μια βδομάδα σε παρακαλώ. Αύριο θα είμαστε στο ΥΕΘΑ όλη η ΕΑΑΝ......... |
|
|
|||
|
|||
|
Ετσι δεν είναι;
|
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|