GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 14-07-2012, 14:35
Alkinoos Ο/Η Alkinoos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2011
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: BMW R1200GS Adventure
Προεπιλογή

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από NLS Εμφάνιση μηνυμάτων
Λες πολλά σωστά Αλκίνοε, αλλά έχω δυο ενστάσεις.

1) Ο μπάτσος δεν φταίει που το πρόστιμο είναι 450 (για την ακρίβεια 225).

2) Όλοι μας ξέρουμε πόσο κάνει αυτό το πρόστιμο ΑΝ μας σταματήσουν (είτε θέλουν να μαζέψουν κλήσεις, είτε πράγματι ένιωσαν ότι έπιασαν τον εγκληματία).

Οπότε μπορεί να πει κανείς, γιατί ο τύπος να "καταλάβει τι συμβαίνει γύρω του" (λες και αυτοί ζούνε σε κάνα παλάτι με μαχαραγιάδες) και να μην κάνει τη δουλειά που καλώς ή κακώς τον διέταξαν ή έννιωθε ότι έτσι πρέπει να κάνει και να μην πει κανείς ας πρόσεχες εσύ που ξέρεις τους (σκ*το)κανόνες.

Είναι περίπου σαν αυτό που λέω με τους δρόμους. Ναι οι δρόμοι είναι μαύρα χάλια. Κακή σήμανση, οδόστρωμα, λάθος κλήσεις τι να πρωτοπιάσεις. Γιατί όμως φταίει ο δρόμος που εσύ δεν μπορείς να πας προσαρμοσμένος στις συνθήκες; Αν δεν τον ξέρεις κακώς τρέχεις, αν τον ξέρεις τότε θα έπρεπε να ξέρεις μέχρι που σε παίρνει.
Κατάλαβες την αντιστοιχία υποθέτω. Δεν μας φταίει κάτι άλλο πάντα. Φταίμε και εμείς ε.

Θα ήθελα να μου σχολιάσεις και αυτό που έγραψα πιο πάνω...
Έγραψα:

Αυτό το είχα γράψει όταν διάβασα αυτά (που είδα το γράφεις χωρίς να σε φαίνεται να σε αγγίζει κάτι "στραβό" σε αυτά):

Δεν είμαι κάνας άγιος έτσι; Δεν είμαι κανένας "φύτουλας των μοτό" που όταν πάω για βενζίνη φοράω τριβάλιτσο, φουλ εξάρτηση κλπ. Ούτε στο παίζω μεγάλος δικαστής! Απλά προσπαθώ να καταλάβω αν αυτά που γράφεις ότι κάνεις δεν πιστεύεις ότι χρειάζονται καμία... αλλαγή. Και δεν εννοώ για να γλυτώνεις την γκρίνια της γυναίκας σου.

Κανεις δεν είναι τέλειος. Μάλλον για βελτίωση κ όχι σε αλλαγή αναφέρεσαι.
Ετσι κ εγω, δεν είμαι τέλειος.
Κάνω αυτα που κάνω γιατι ακόμα μπορω.
Δεν είναι απαραίτητο να αρέσει σε εσένα, στην γυναίκα μου η στις αρχές.
Δυστυχώς μονο αυτη η χαρα μονάχα μου έχει μείνει. Κάποια στιγμη ίσως σαν μοτοσυκλετιστης ώριμασω ακόμα περισσότερο κ κοψω τις βραδινές μου βόλτες. Ίσως μου γυρίσουν τα μυαλά όταν κάνω παιδι κ αλλάξω συνήθειες απο μόνος μου.
Λογικο δεν είναι;
Η μάλλον καλύτερα εγω το βλέπω το ίδιο λογικό με το εσύ να πηγαίνεις να βάλεις βενζίνη με τριβαλιτζο κ φουλ εξάρτηση.
Εγω δεν είμαι έτσι χωρίς να αποριπτω το γεγονός οτι κάποια στιγμη μπορει να γίνω έτσι κ "χειρότερα".
Reply With Quote
Παλιό 14-07-2012, 15:34
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!
Προεπιλογή Απάντηση: Κλήση για θόρυβο εξατμισης 450 Ευρω;;;

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Alkinoos Εμφάνιση μηνυμάτων
Κανεις δεν είναι τέλειος. Μάλλον για βελτίωση κ όχι σε αλλαγή αναφέρεσαι.
Ετσι κ εγω, δεν είμαι τέλειος.
Κάνω αυτα που κάνω γιατι ακόμα μπορω.
Δεν είναι απαραίτητο να αρέσει σε εσένα, στην γυναίκα μου η στις αρχές.
Δυστυχώς μονο αυτη η χαρα μονάχα μου έχει μείνει. Κάποια στιγμη ίσως σαν μοτοσυκλετιστης ώριμασω ακόμα περισσότερο κ κοψω τις βραδινές μου βόλτες. Ίσως μου γυρίσουν τα μυαλά όταν κάνω παιδι κ αλλάξω συνήθειες απο μόνος μου.
Λογικο δεν είναι;
Η μάλλον καλύτερα εγω το βλέπω το ίδιο λογικό με το εσύ να πηγαίνεις να βάλεις βενζίνη με τριβαλιτζο κ φουλ εξάρτηση.
Εγω δεν είμαι έτσι χωρίς να αποριπτω το γεγονός οτι κάποια στιγμη μπορει να γίνω έτσι κ "χειρότερα".

κανείς δεν είναι τέλειος, όλοι θα κάνουμε την π@παριά μας κάποια στιγμή. Αυτό που μετράει είναι την π@παριά να μην την πληρώσει κάποιος άσχετος-αθώος. Φυσικά αν το καλοσκεφτεί κανείς, η κοινωνία μας βασίζεται στην αλληλεγγύη, που σημαίνει ότι αν ανοίξω το κεφάλι μου το κόστος το αναλαμβάνει όλη η κοινωνία, μέσω του ασφαλιστικού συστήματος, αλλά ας μην το ανοίξουμε τόσο διότι όπως είπαμε ουδείς αναμάρτητος.

Για το παιδί που λες Αλκίνοε, ναι, τώρα προσέχω περισσότερο, τώρα έδωσα τη μεγάλη μηχανή και πήρα το μικρό οικονομικό διότι προέχει να εξασφαλίζω τα έξοδα του μικρού. Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι σταματάς να ζεις, απλά αλλάζει η προτεραιότητα. Και για να πω την "αμαρτία" μου, ήδη ξερογλύφομαι για μιά γριά AT 650. Οπερ έδει δείξε....

Και ναι, το νήμα είναι πολύ καλό, ακόμη και στη σκιά των δύο τραυματισμένων αγγέλων...
Reply With Quote
Παλιό 14-07-2012, 15:51
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
κανείς δεν είναι τέλειος, όλοι θα κάνουμε την π@παριά μας κάποια στιγμή. Αυτό που μετράει είναι την π@παριά να μην την πληρώσει κάποιος άσχετος-αθώος. Φυσικά αν το καλοσκεφτεί κανείς, η κοινωνία μας βασίζεται στην αλληλεγγύη, που σημαίνει ότι αν ανοίξω το κεφάλι μου το κόστος το αναλαμβάνει όλη η κοινωνία, μέσω του ασφαλιστικού συστήματος, αλλά ας μην το ανοίξουμε τόσο διότι όπως είπαμε ουδείς αναμάρτητος.

Για το παιδί που λες Αλκίνοε, ναι, τώρα προσέχω περισσότερο, τώρα έδωσα τη μεγάλη μηχανή και πήρα το μικρό οικονομικό διότι προέχει να εξασφαλίζω τα έξοδα του μικρού. Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι σταματάς να ζεις, απλά αλλάζει η προτεραιότητα. Και για να πω την "αμαρτία" μου, ήδη ξερογλύφομαι για μιά γριά AT 650. Οπερ έδει δείξε....

Και ναι, το νήμα είναι πολύ καλό, ακόμη και στη σκιά των δύο τραυματισμένων αγγέλων...

να συμπληρωσω κατι που εχω συνεχεια στο μυαλο μου, οταν οδηγω μηχανη........στο κοντερ πολλες φορες βλεπω τις φατσες των παιδιων μου και αυτο με κανει πιο συνετο
νομιζω οτι ολοι εχουμε κανει ή συνεχιζουμε να κανουμε διαφορες παρανομιες και πρεπει να ειμαστε ετοιμοι να δεχτουμε και τις συνεπειες
εγω ευχομαι στον αλκινοο να μην γερασει (στην ψυχη) ποτε και να περναει καλα επανω στην μηχανη του, με ή χωρις ταπα στην εξατμιση, αλλα παντα φορωντας κρανος
Reply With Quote
Παλιό 14-07-2012, 16:00
κμβ Ο/Η κμβ βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2011
Μoto: gs adventure 2008

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
να συμπληρωσω κατι που εχω συνεχεια στο μυαλο μου, οταν οδηγω μηχανη........στο κοντερ πολλες φορες βλεπω τις φατσες των παιδιων μου και αυτο με κανει πιο συνετο
νομιζω οτι ολοι εχουμε κανει ή συνεχιζουμε να κανουμε διαφορες παρανομιες και πρεπει να ειμαστε ετοιμοι να δεχτουμε και τις συνεπειες
εγω ευχομαι στον αλκινοο να μην γερασει (στην ψυχη) ποτε και να περναει καλα επανω στην μηχανη του, με ή χωρις ταπα στην εξατμιση, αλλα παντα φορωντας κρανος
Reply With Quote
Παλιό 14-07-2012, 17:47
pyrosbestis Ο/Η pyrosbestis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2011
Περιοχή: Κατερινη
Μoto: NSU-MAX250,(ZUNDAPP KS500)TRANSALP 600 και ......1200 GSA

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από κμβ Εμφάνιση μηνυμάτων
Αν εισαι αστυνομικος θα παρεις επιστροφη φόρου!!!!

χουμορ!!!
Αν είσαι αστυνομικός δεν γίνεται τίποτα,αν είσαι πολίτης σου έρχεται χαρτί στο σπίτι από την εφορία.

_____

Λαθος!!!το 80 τις εκατό του προστιμου πάει στην τσέπη του αστυνομικού,γ'αυτο τα κάνουν αυτά!!!

Last edited by pyrosbestis; 14-07-2012 at 17:51.
Reply With Quote
Παλιό 14-07-2012, 18:15
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS

Απόσπασμα:
Επειδη σε γενικές γραμμές κυκλοφορω σωστά, ούτε που θυμάμαι την τελευταία φορα που με έγραψαν. Με σταματούν για έλεγχο αρκετα συχνά το τελευταίο διάστημα (ΔΙΑΣ συνήθως) κ δεν με έχουν γράψει ποτε.

Αυτη την φορα δεν με σταμάτησαν για έλεγχο. Με σταμάτησαν για να με γράψουν. Τέλεια κ παύλα.
Ούτε καν ταυτότητα δε μου ζήτησαν.
Ηταν τόσο βιαστικοι να με γράψουν που μου κατάσχεσαν φωτοτυπία της άδειας. Όχι απλα δεν παρατηρησαν ότι μπροστα τους είχαν μια απλη κολα Α4 αλλα δεν μπήκαν στο κόπο να κοιτάξουν ότι η άδεια έγραφε "χρωμα ασήμι" ενω η μηχανη είναι μπλε!!! (τα DB όμως τα βρήκαν οι τσακαλοι που ήταν γραμμένα).

Ακόμα θεωρείς ότι έκαναν σωστα τη δουλεια τους;
Αν ήταν κλεμμένη η μηχανη;;;
Αν εγω ήμουν κάποιος άλλος απο αυτο που νόμιζαν ότι είμαι;

Εγω πιστεύω ότι απλα έπρεπε να γεμίσουν το μπλοκακι τους.

Καλός η κακός με έγραψαν.
Σε καμμιά περίπτωση δε μπορω να πω στον Χ, Ψ αστυνομικό πως να κάνει την δουλεια του.
Αυτο έκρινε πως έπρεπε να κάνει κ αυτο έκανε. Το δέχθηκα κ απ´οσα διάβασα εδω, δεν γλυτωνω, θα πληρώσω.

Εξάλλου αν διαβάσεις το νήμα απο την αρχή, δεν κλαφτικα σαν τον Βασιλακη τον Καηλα ούτε κατηγόρησα η εβρισα το όργανο που με έγραψε.

Ελπίζω όμως ο γιος του-αδερφοσ του-πατερασ του, καποιοσ κοντα του τελοσ παντων, να είναι άνεργος, να μην εχει ουτε ταμειο ανεργιασ, να χρωσταει σε οποιον μιλαει ελληνικα, να μην εχει στον ηλιο μοιρα, να μην εχει ουτε κλωστη να ραψει τις κάλτσες του, να έχει μηχανάκι κ να τον γράψουν ανάλογα ώστε να καταλάβει ότι τα 450 που απλόχερα μοιράζει είναι πλέον ο βασικός μισθός στη χώρα που εργάζεται κ ότι αυτα τα ποσα για κλίσεις ανοικουν στη σφαίρα της φαντασίας πλέον.

Το παραπάνω το λέω χωρίς ίχνος κακιας αλλα είναι ο μόνος τρόπος για να καταλάβει τι συμβαίνει γύρω του.

Αν το θέμα σου ήταν μόνο τα χρήματα, τότε εμπίπτεις σε αυτό που έγραψα περί μιας – δυό – τρεις θα σε τσούξει και θα βάλεις μυαλό / κράνος.

Επίσης θα βάλεις και σωστή εξάτμιση για να μην ενοχλείς τους γύρω. Μαγκιά είναι να κάνεις να ‘αντιλαλούνε τα βουνά’ και όχι τα σοκάκια.

Απόσπασμα:
Είπα πουθενα ότι ΔΕΝ έφταιξα;
Έφταιξα, με έγραψαν κ αυτο ήταν.
Οι οποίες απορίες μου λύθηκαν απο την πρώτη κιόλας σελίδα.
Εγω για τα DB ρώτησα, την διαδικασία, αν υπάρχει τρόπος να το αποφύγω κλπ.
ΌΛΑ απαντηθηκαν κ ευχαριστω όλους όσους ασχολήθηκαν.

Τα φταίω, δε φταίω, κ λοιπές εξυπνάδες κ όλα τα υπόλοιπα σχόλια όπως τα δικα μου αλλα κ τα δικα σου ανοίκουν στην κατηγορία "κουβέντα να γίνεται".
Απο μόνος σου μπορείς να δεις τι έχει υποθει στο νήμα κ πόσο έχουμε ξεφύγει ολοι μας.
Άλλος λέει για σαγιοναρες, άλλος για το ηθικό της υπόθεσης, άλλος για το αν ήταν "μπατσος" στη θέση μου τι θα γινόταν κ αλλα πολλα σχετικα κ άσχετα.

Εγω πιστεύω ότι πέρα απο το αρχικό ποστ έχει γίνει κ συνεχίζεται να γίνεται μια πολυ υγιείς κουβέντα γύρω απο το θέμα κλίσεις κ πρόστιμα κ εν τελεί αυτο είναι κ που θα μείνει σε όλους όσους συμμετέχουν.

Και επίσης, επιμένω ότι τα πρόστιμα θα πρέπει να αναθεωρήθουν ανάλογα με τους μισθούς της χώρας η ακόμα καλύτερα να υπολογίζονται βάση εισοδήματος ξεχωριστά για τον κάθε έναν.
Δεν είναι το ίδιο να φαει την 500αρα ο ντελιβερας που μοίραζε σουβλάκια ξεκρανωτος με παπακι-ερείπιο, που του βγαίνει η πίστη ολοι μέρα για 40 Ευρω (κ αν) με το να την φαει ο Κασιδοκωστας που πήγε Παρασκευή βράδυ με το porche στο Island κ έκανε 40 χιλιαρικα λογαριασμό σε σαμπάνιες.
Στα παπαριά του για 500 Ευρω. Το πολυ πολυ να αφήσει κ αμάξι δώρο στους αστυνομικούς κ να φύγει με σοφερ.
Αν όμως ήταν βάση εισοδήματος κ του τραβάγανε κανα γαζί 50-60 χιλιαρικα ίσως κ να την άκουγε λίγο κ να έδινε σημασία.
Δε ξέρω αν καταλαβαίνεται τι θέλω να πω.

Για αυτό και έγραψα ότι είναι ένα ωραίο thread.

Απόσπασμα:

Μήπως ακούς και τίποτα φωνές από την εξάτμιση? Ε Jean D' Arc?

Και έτσι πρέπει να είναι, πέρα από την πλάκα, για εμάς που έχουμε παιδιά.
Reply With Quote
Παλιό 14-07-2012, 19:30
gemara Ο/Η gemara βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Γλυφάδα
Μoto: [Piaggio Vespa P150X] [R26 '56] [R51/3 '54] [R60/2 '66] [R69S '61] [R1200GS]

Απόσπασμα:
........στο κοντερ πολλες φορες βλεπω τις φατσες των παιδιων μου και αυτο με κανει πιο συνετο...
Και στους καθρέφτες την κυρά Λένη;;;

Και στό' πα, κόφτο το ρημάδι το τσιγάρο, κάτι σου βάζουν εκεί μέσα!

(Όταν θ' αρχίσεις να βλέπεις και το σκυλάκι σου, θα πρέπει να σοβαρευτείς πλέον!)
Reply With Quote
Παλιό 14-07-2012, 21:16
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gemara Εμφάνιση μηνυμάτων
Και στους καθρέφτες την κυρά Λένη;;;

Και στό' πα, κόφτο το ρημάδι το τσιγάρο, κάτι σου βάζουν εκεί μέσα!

(Όταν θ' αρχίσεις να βλέπεις και το σκυλάκι σου, θα πρέπει να σοβαρευτείς πλέον!)
θα σε αφησω να λες...........γιατι εισαι λεχωνα και φοβαμαι μην σταματησεις να κατεβαζεις γαλα
Reply With Quote
Παλιό 15-07-2012, 17:30
gandreas Ο/Η gandreas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2010
Περιοχή: Αμπελόκηποι
Μoto: 1200gs

Απόσπασμα:
Επειδη σε γενικές γραμμές κυκλοφορω σωστά, ούτε που θυμάμαι την τελευταία φορα που με έγραψαν. Με σταματούν για έλεγχο αρκετα συχνά το τελευταίο διάστημα (ΔΙΑΣ συνήθως) κ δεν με έχουν γράψει ποτε.

Αυτη την φορα δεν με σταμάτησαν για έλεγχο. Με σταμάτησαν για να με γράψουν. Τέλεια κ παύλα.
Ούτε καν ταυτότητα δε μου ζήτησαν.
Ηταν τόσο βιαστικοι να με γράψουν που μου κατάσχεσαν φωτοτυπία της άδειας. Όχι απλα δεν παρατηρησαν ότι μπροστα τους είχαν μια απλη κολα Α4 αλλα δεν μπήκαν στο κόπο να κοιτάξουν ότι η άδεια έγραφε "χρωμα ασήμι" ενω η μηχανη είναι μπλε!!! (τα DB όμως τα βρήκαν οι τσακαλοι που ήταν γραμμένα).

Ακόμα θεωρείς ότι έκαναν σωστα τη δουλεια τους;
Αν ήταν κλεμμένη η μηχανη;;;
Αν εγω ήμουν κάποιος άλλος απο αυτο που νόμιζαν ότι είμαι;

Εγω πιστεύω ότι απλα έπρεπε να γεμίσουν το μπλοκακι τους.

Καλός η κακός με έγραψαν.
Σε καμμιά περίπτωση δε μπορω να πω στον Χ, Ψ αστυνομικό πως να κάνει την δουλεια του.
Αυτο έκρινε πως έπρεπε να κάνει κ αυτο έκανε. Το δέχθηκα κ απ´οσα διάβασα εδω, δεν γλυτωνω, θα πληρώσω.

Εξάλλου αν διαβάσεις το νήμα απο την αρχή, δεν κλαφτικα σαν τον Βασιλακη τον Καηλα ούτε κατηγόρησα η εβρισα το όργανο που με έγραψε.

Ελπίζω όμως ο γιος του-αδερφοσ του-πατερασ του, καποιοσ κοντα του τελοσ παντων, να είναι άνεργος, να μην εχει ουτε ταμειο ανεργιασ, να χρωσταει σε οποιον μιλαει ελληνικα, να μην εχει στον ηλιο μοιρα, να μην εχει ουτε κλωστη να ραψει τις κάλτσες του, να έχει μηχανάκι κ να τον γράψουν ανάλογα ώστε να καταλάβει ότι τα 450 που απλόχερα μοιράζει είναι πλέον ο βασικός μισθός στη χώρα που εργάζεται κ ότι αυτα τα ποσα για κλίσεις ανοικουν στη σφαίρα της φαντασίας πλέον.

Το παραπάνω το λέω χωρίς ίχνος κακιας αλλα είναι ο μόνος τρόπος για να καταλάβει τι συμβαίνει γύρω του.
Αν στην κλήση έγραφε λάθος χρώμα τότε ήταν άκυρη και λογικά θα σβηνόταν. Το έχω κάνει εγώ αλλά για παρκάρισμα
Reply With Quote
Παλιό 16-07-2012, 14:16
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από jarhead Εμφάνιση μηνυμάτων
...............................................................
Αντι λοιπον για ολα τα κακα του κοσμου να φταιει το κρατος και τα εκτελεστικα οργανα του ας σκεφτουμε πρωτα εαν φταιμε εμεις....ΤΙ ΕΙΠΑ ΤΩΡΑ ΕΕΕΕΕ?????
ηντα 'πες τωρα? και περιμενεις να σε ακουσει κανεις?

Σε αυτην την χωρα εδω και 10ετιες ΠΑΝΤΑ φταινε ΟΛΟΙ οι αλλοι και ΠΟΤΕ εμεις......ΠΟΤΕ!!!!!!

Απο που να αρχισω και που να τελειωσω..........
Reply With Quote
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο

Κανόνες καταχώρησης