![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Κανεις δεν είναι τέλειος. Μάλλον για βελτίωση κ όχι σε αλλαγή αναφέρεσαι. Ετσι κ εγω, δεν είμαι τέλειος. Κάνω αυτα που κάνω γιατι ακόμα μπορω. Δεν είναι απαραίτητο να αρέσει σε εσένα, στην γυναίκα μου η στις αρχές. Δυστυχώς μονο αυτη η χαρα μονάχα μου έχει μείνει. Κάποια στιγμη ίσως σαν μοτοσυκλετιστης ώριμασω ακόμα περισσότερο κ κοψω τις βραδινές μου βόλτες. Ίσως μου γυρίσουν τα μυαλά όταν κάνω παιδι κ αλλάξω συνήθειες απο μόνος μου. Λογικο δεν είναι; Η μάλλον καλύτερα εγω το βλέπω το ίδιο λογικό με το εσύ να πηγαίνεις να βάλεις βενζίνη με τριβαλιτζο κ φουλ εξάρτηση. Εγω δεν είμαι έτσι χωρίς να αποριπτω το γεγονός οτι κάποια στιγμη μπορει να γίνω έτσι κ "χειρότερα". |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
κανείς δεν είναι τέλειος, όλοι θα κάνουμε την π@παριά μας κάποια στιγμή. Αυτό που μετράει είναι την π@παριά να μην την πληρώσει κάποιος άσχετος-αθώος. Φυσικά αν το καλοσκεφτεί κανείς, η κοινωνία μας βασίζεται στην αλληλεγγύη, που σημαίνει ότι αν ανοίξω το κεφάλι μου το κόστος το αναλαμβάνει όλη η κοινωνία, μέσω του ασφαλιστικού συστήματος, αλλά ας μην το ανοίξουμε τόσο διότι όπως είπαμε ουδείς αναμάρτητος. Για το παιδί που λες Αλκίνοε, ναι, τώρα προσέχω περισσότερο, τώρα έδωσα τη μεγάλη μηχανή και πήρα το μικρό οικονομικό διότι προέχει να εξασφαλίζω τα έξοδα του μικρού. Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι σταματάς να ζεις, απλά αλλάζει η προτεραιότητα. Και για να πω την "αμαρτία" μου, ήδη ξερογλύφομαι για μιά γριά AT 650. ![]() Και ναι, το νήμα είναι πολύ καλό, ακόμη και στη σκιά των δύο τραυματισμένων αγγέλων... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
να συμπληρωσω κατι που εχω συνεχεια στο μυαλο μου, οταν οδηγω μηχανη........στο κοντερ πολλες φορες βλεπω τις φατσες των παιδιων μου και αυτο με κανει πιο συνετο
![]() νομιζω οτι ολοι εχουμε κανει ή συνεχιζουμε να κανουμε διαφορες παρανομιες και πρεπει να ειμαστε ετοιμοι να δεχτουμε και τις συνεπειες εγω ευχομαι στον αλκινοο να μην γερασει (στην ψυχη) ποτε και να περναει καλα επανω στην μηχανη του, με ή χωρις ταπα στην εξατμιση, αλλα παντα φορωντας κρανος ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αν είσαι αστυνομικός δεν γίνεται τίποτα,αν είσαι πολίτης σου έρχεται χαρτί στο σπίτι από την εφορία.
_____ Λαθος!!!το 80 τις εκατό του προστιμου πάει στην τσέπη του αστυνομικού,γ'αυτο τα κάνουν αυτά!!! _____________ Last edited by pyrosbestis; 14-07-2012 at 17:51. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αν το θέμα σου ήταν μόνο τα χρήματα, τότε εμπίπτεις σε αυτό που έγραψα περί μιας – δυό – τρεις θα σε τσούξει και θα βάλεις μυαλό / κράνος. Επίσης θα βάλεις και σωστή εξάτμιση για να μην ενοχλείς τους γύρω. Μαγκιά είναι να κάνεις να ‘αντιλαλούνε τα βουνά’ και όχι τα σοκάκια. Απόσπασμα:
Για αυτό και έγραψα ότι είναι ένα ωραίο thread. Απόσπασμα:
Μήπως ακούς και τίποτα φωνές από την εξάτμιση? ![]() ![]() Και έτσι πρέπει να είναι, πέρα από την πλάκα, για εμάς που έχουμε παιδιά. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Και στό' πα, κόφτο το ρημάδι το τσιγάρο, κάτι σου βάζουν εκεί μέσα! ![]() (Όταν θ' αρχίσεις να βλέπεις και το σκυλάκι σου, θα πρέπει να σοβαρευτείς πλέον!) |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
θα σε αφησω να λες...........γιατι εισαι λεχωνα και φοβαμαι μην σταματησεις να κατεβαζεις γαλα
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σε αυτην την χωρα εδω και 10ετιες ΠΑΝΤΑ φταινε ΟΛΟΙ οι αλλοι και ΠΟΤΕ εμεις......ΠΟΤΕ!!!!!! Απο που να αρχισω και που να τελειωσω.......... |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|