![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Πρωτα απο ολα μπηκα να γραψω ενα Μπραβο για το δωρο απο την Motoraid...
και μιας και ειδα οτι το δωρο Διπλασιαστηκε (οποτε μαλλον προλαβενω), τοτε πρεπει να πω ενα διπλο ΜΠΡΑΒΟ... αν περισσευουν θα ηθελα και εγω 2 ιμαντες 2m ή 1m (αν εχουν τελειωσει οι 2μετρων) την διυεθυνση την στελνω με π.μ στον Γιάννη aka D_Artagian. και παλι μπραβο...και ευχαριστω εκ των προταιρων για το πολυ χρησιμο δωρο...και αν δεν προλαβα δεν πειραζει...απλα ενημερωστε με να μην περιμενω...!!!
Last edited by asotosios; 30-07-2012 at 12:47. |
|
|
|||
|
|||
|
Καλημέρα και από εμένα.
Δεν μπορώ να ξέρω αν υπάρχει περίσσευμα από το δώρο για το οποίο ευχαριστώ πολύ τους φίλους μας από την Πάτρα, αλλά αν γίνεται θα ήθελα 2 ιμάντες κατά προτίμηση 2m ή αν δεν υπάρχουν των 2m, τότε θα ήθελα του 1m. Αν έχει εξαντληθεί η προσφορά δεν πειράζει. Καλή καρδιά! ![]() Έστειλα και το σχετικό π.μ. Ευχαριστώ και πάλι για την υπέροχη αυτή κίνηση. Last edited by Andreas_F800GS; 30-07-2012 at 12:36. |
|
|
|||
|
|||
|
Αν περίσσευαν θα ήθελα και εγώ 2 των δύο μέτρων! Αν τελείωσαν αυτοί και υπάρχουν οι μικρότεροι τότε βάλτε με για αυτούς του ενός μέτρου!
Ευχαριστώ πολύ το Gsforum και τον Γιάννη / Motoraid για τη χειρονομία!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Μπράβο στα παιδιά του motoraid μπράβο και στο Forum.
Αν πρόλαβα θα ήθελα κι εγώ δύο τμχ των δύο μέτρων, αλλιώς του ενός μέτρου!!!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Μπράβο στο κατάστημα της Πάτρας.
|
|
|
|||
|
|||
|
Χαιρετε και μπραβο για την εξαιρετικη πρωτοβουλια.Θα ηθελα 2 ιμαντες του 1 μετρου αν εχουν περισσεψει.
|
|
|
|||
|
|||
|
Συγχαρητήρια στον έμπορο για την προσφορά του. Δεν είναι πολλοί αυτοί που προσφέρουν στους πελάτες τους
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Συγχαρητήρια και στο gs forum για τις συνεργασίες.
|
|
|
|||
|
|||
|
Συγχαρητήρια στο gs forum για τις προσφορές που επάξια πετυχαίνει.
Παρακαλώ 2 ιμάντες των 2 μέτρων εάν υπάρχει ακόμα ευχέρεια. Ευχαριστώ πολύ. |
|
|
|||
|
|||
|
Ένα μπράβο στα παιδιά του motoraid
Μου χρειάζονται και εμένα δυο 2μετροι Sent by george via Tapatalk |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |