![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ρε συ Γιώργη,
σε διαβάζω ανελλιπώς και ακόμα έχω ανατρέξει και παραθέσεις σου παλαιότερες από μένα ως μέλος........ έχεις ένα φιλοσοφικό ταλέντο που θα σου επέτρεπε στην αρχαία εποχή να ιδρύσεις σχολή εφάμιλλη της Περιπατητικής (πολύ μπλα-μπλα για το τίποτα). Ξεκινάς από μία συνεχώς μεταβαλλόμενη σταθερά, μπριζάροντας το συνομιλητή σου να βρει επιχειρήματα να σε αντικρούσει γιατί η άποψή σου κραυγάζει σε μας τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς ότι δεν είναι σωστή, δια μέσω αυτής της συζήτησης αποπροσανατολίζεις το θέμα σε σχέση μαυτό που ξεκίνησες γιατί πάντα σχεδόν θα καταλήξεις ηττημένος,.... αλλά ο συνομιλητής μπαίνει στο παιχνίδι έκων-άκων οδηγούμενος από το παγίως cool ύφος σου και αγωνίζεται να προσαρμοστεί στο νέο θέμα που τον μετέφερες! Μάλλον δεν το κάνεις εσκεμμένα αλλά από εκκεντρικότητα και την απόλαυση των ψηγμάτων ικανοποίησης ότι μπορείς να μανιπουλάρεις οποιαδήποτε κατάσταση και that's ok w me. Αν δεν υπήρχαν κραυγαλέα "δια ταύτα" όπου αυτοαναιρέθηκες να σε χαρακτηρίζουν σαν συμπεράσματα σε διδαχές όπως: - Το ΠΑΣΟΚ που υποστήριζες και έγινες όψιμος πολέμιός του. - Το Γιωργάκη που μέχρι και το δημοψήφισμα που εξήγγειλε υποστήριζες και μετά την έκανες κλωθογυριστή. - Την αύξηση του τζίρου των super market σαν ένδειξη ότι δεν υπάρχει κρίση. - Τώρα πάλι προσπαθείς να μας δείξεις ότι ο κόσμος έχει λεφτά για ξόδεμα.... Ε, και; και τα έτοιμα κάποτε τελειώνουν (απαράβατος νόμος) ή μήπως θες να μας πεις ότι δεν υπάρχει κρίση (τόχεις πει στο παρελθόν κι αυτό). Αν δεν υπάρχει γιατί ένα τόσο έμπειρο και ικανό στέλεχος σαν και σένα δεν βρίσκει δουλειά και παίρνουν το συνταξιούχο; (Χέστηκε ο εφοπλιστής αν σου πληρώνει €770 ασφάλεια ΙΚΑ και ξέρω γω + μισθό) Υ.Γ. Τον τρέλανες τον asotosios, ο άνθρωπος (φοβερή πένα, μιά κλάση πάνω απ όλους) ξεκινά με συγκροτημένη σκέψη και λογικά επιχειρήματα και στη πορεία προσπαθεί να αποδείξει τα αυταπόδειχτα ![]() Διευκρινίζω άλλη μιά φορά ότι μου είσαι συμπαθής και μαρέσει να σε διαβάζω ![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|