![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δεν χρειάζεται να σου εξηγήσω φίλε μου ![]() Ο Βασίλης, oπως και πολλοί άλλοι, κατάλαβαν τι εννοώ όταν λέω "no brakes" Απόσπασμα:
Ανάλογα την χρήση, ανάλογα και τα χλμ! Εγω ανέφερα τα δικα μου "νούμερα", τα οποία όσο αφορά τα πίσω τακακια, θα τα βελτίωσω και άλλο ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σε αυτο το σκέλος, απαντώ στον φίλο squad !
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ακριβώς! Και απο την στιγμη που προσπαθώ να βελτιωθω και άλλο όσο αφορά τα πίσω τακακια, αυτο σημαίνει αυτομάτως ότι.... . . . . . . . . . . Αν δεν φτάσω τα μπροστινά στα 200.000 χλμ χωρίς αλλαγη, να μην με λένε Νίκο ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το οτι άρχισαν να τρίζουν σημαίνει οτι είναι στα τέρματα;;;;
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Όχι.
Αν δεν τα δεις οπτικά δεν μπορείς να ξέρεις. Γιατί δεν το κάνεις; Φαίνονται (ειδικά με ένα φως). |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το φαγωμα των φρένων είναι καθαρά θεμα οδηγικης συμπεριφοράς κάθε αναβάτη.
![]() Αν η μηχανη κυκλοφορεί στην εθνική λογικό είναι να κρατούν τα φρένα πολυ περισσότερο, απο μια άλλη που ανεβαίνει καθημερινά κέντρο - Κηφισιά. ![]() Στην δικιά μου με μεικτή χρήση ταξίδια-πόλη, άσφαλτο-χώμα και χωρίς υπερβολική χρήση φρένων (προτιμώ την σταδιακή επιβράδυνση ![]() ![]() Σε οπτικό έλεγχο παρατήρησα ότι μπροστά έχω ακόμα λίγο "ψωμί", ενώ πίσω είμαι για αλλαγή. ![]() Πάντως τα μαμά τακάκια κρατούν περισσότερο αλλα κοστίζουν 75-80€ το ζευγάρι.. ![]() Καμία πρόταση και τιμη για aftermarket? |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|