![]() |
|
|||||||
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Θα σου περιγράψω τη δική μου διαδρομή να πάρεις μία ιδέα..
Μπήκα στη FYROM απο Νικη, και έκανα το Οχρίδα - Τετοβο - Νις, την πρώτη μέρα.. Εκπληκτικό κομμάτι.. Τη 2η μέρα 50 χλμ μετα τη Νις έστριψα για Κρουσεβατς Κραλιεβο. Απογοήτευση μέχρι το Κραλιεβο, αλλά 150 χλμ, είναι πέρασαν.. Μετα όλο το κομμάτι είναι μαγεία.. Κραλιεβο, Ράσκα, Νοβι Παζαρ, Μπεράνε (Μαυροβούνιο), Podgorica, Νικσιτς μεχρι τα σύνορα με Βοσνία.. Απο Νίκσιτς ακολουθείς τις πινακίδες για Σεράγεβο, ώστε να περάσεις μέσα από το πάρκο Ντουμιταρ.. Εκπληκτική διαδρομή.. Έπαθα πλάκα.. Η Βοσνία είναι πανέμορφη απο το Νότο μέχρι την Μπάνια Λουκα.. Είτε φτάσεις εκει απο Σεράγεβο είτε απο Μοσταρ (οι δρόμοι ενώνονται μετά απο κάποιο σημείο είναι φοβερή διαδρομή.. Μετα την Μπάνια Λούκα, πάπαλα.. Πεδιάδα, πεδιάδα, πεδιάδα.. Βοσνία, Κροατία τα ίδια #####.. Τουλάχιστον απο κεί που πήγα εγω.. Πρέπει να μπείς Σλοβενία για να ανοίξει το μάτι σου.. Και κεί ανοίγει πραγματικά.. Είτε μπεις από δυτικα είτε απο ανατολικά.. Αν αντέξεις την κίνηση κατέβα όλη την Αδριατικη παραλιακά.. Δεν νομίζω να αντέξεις όμως.. Καλό ταξίδι.. Βρες τις πόλεις στο via michellin.. |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|