![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ρε παιδια εγω 22/8 που λήγει η ασφάλεια του GS μου, δε θα την ανανεωσω.
Σκοπεύω να το βάλω μέσα για εργασίες συντήρησης, κάποιες μικροβελτιωσεις κ επεμβάσεις οι οποίες μπορει να καθηλώσουν στη ράμπα το GS μου για πάνω απο 2 μήνες. Ήδη αγοράσα παπακι για να μετακινούμε αυτο το διάστημα. Αφου θα είναι μπιλιες, γιατι να του κάνω ασφάλεια;;; Last edited by Alkinoos; 14-08-2012 at 18:47. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Άλα... έχουμε και γκαράζ... ![]() Απόσπασμα:
Ασφαλιστής είσαι? Απόσπασμα:
Για να γίνουν όλα αυτά, πρέπει να λειτουργούν τα συστήματα, να δουλέψουν οι επιτροπές, να συνεργαστεί αγαστά το υπουργείο με την ένωση ασφαλειών, να δουλέψει σωστά το ΚΕΠΥΟ, να εφαρμοσθεί το μέτρο για πάντα και όχι για τον πρώτο μήνα και για όλα τα ανωτέρω δεν ἐχω δει κάπου ταμπέλα που να γράφει Ελβετία. ![]() Από πέρσι τον Απρίλιο θα 'έπιαναν' όλα τα αυτοκίνητα, που δεν είχαν πληρώσει τέλη κυκλοφορίας ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Καταργούνται τα τεκμήρια διαβίωσης, θεσπίζεται νέο σύστημα εξόφλησης των τελών κυκλοφορίας αλλά και των ληξιπρόθεσμων χρεών στις εφορίες, «ανατρέπονται» οι αποδείξεις, μειώνονται οι φόροι μεταβίβασης, έρχεται νέο, «φιλικότερο» ποινολόγιο με λογικά πρόστιμα και τόκους από το 2013 (άρα 40 χρόνια ως τώρα ήταν παράλογα) κλπ κλπ. ![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|