![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ο ιδιοκτήτης του καλογυμνασμένου εκπαιδευμένου και άγριου ντόμπερμαν το κρατάει με μια χοντρή αλυσίδα προσπαθώντας να το ηρεμήσει ενώ πρειδοποιεί τον κόσμο να μην πλησιάσει γιατί κινδυνεύει..
Πλησιάζει κάποιος που σέρνει πίσω του ένα άσπρο κοντό κακάσχημο σκυλί που γρυλίζει αγριεμένα. - Φίλε, πάρε το κοντό κακάσχημο σκυλί σου γιατί το ντόμπερμάν μου, θα το κάνει μια μπουκιά. - Τι μας λες ρε φίλε, ξέρεις τι μπορεί να κάνει το σκυλί μου στο χαζοντόμπερμάν σου; - Πλάκα μου κάνεις; Αυτό είναι μια πιθαμή από τη γή. - Τι θέλεις τώρα να το αμολήσω και να κλαίς; - Έλα ρε συ να βάλουμε και στοίχημα.. Έχουν τσατιστεί και οι δυο, βάζουν στοίχημα, εξαγριώνουν τα ζώα τους, και τα λύνουν. Τα ζώα παλέβουν για ένα λεπτό και το ντόμπερμαν έχει γίνει κομματάκια.. - Μα τι σκυλί είναι αυτό τέλος πάντων, πρώτη φορά βλέπω τόσο δυνατό σκυλί, τι ράτσα είναι; Ρωτάει ο ιδιοκτήτης του πρώην ντόμπερμαν. - Κοίτα, πριν του κόψω την ουρά και το βάψω άσπρο, ήταν αλιγάτορας! |
|
|||
|
|||
![]()
Δυο συγκρατούμενοι Πόντιοι συζητάνε.
Λέει ο ένας στον άλλο: - Και σου το έλεγα ότι το κόλπο με τα πλαστά οχτακοσάρικα ποτέ δεν πιάνει! |
|
|||
|
|||
![]()
Καθότανε το λιοντάρι στο δάσος και χάζευε. Ξαφνικά περνάει το μυρμήγκι
τρέχοντας! “Για που το βάλες έτσι βιαστικός;” ρωτά το λιοντάρι. “Δεν τα έμαθες; Τράκαρε ο ελέφαντας με τον ιπποπόταμο!”. “Ε, και εσύ τι τρέχεις;”. “Πάω να δώσω αίμα!” ------------------------------------------------------------- Μια φορά ήταν ένας Αράπης, ένας Έλληνας και ένας Κινέζος, αιχμάλωτοι από μια φυλή ανθρωποφάγων. Τους λέει λοιπόν μια μέρα ο αρχηγός της φυλής: - Για να γλιτώσετε το καζάνι και τη σούβλα θα πρέπει οι π**τσες σας να συμπληρώνουν στο σύνολο 50 πόντους! Μετράνε λοιπόν πρώτα του Αράπη… 30 πόντους! Μετράνε του Έλληνα… 18 πόντους! Μετράνε και του Κινέζου… 2, 5 πόντους! Σύνολο 50, 5 πόντοι. Τους αφήνουν ελεύθερους και φεύγουν. Καθώς έφευγαν λοιπόν λέει ο Αράπης: - Αν δεν είχα τους 30 πόντους μου, τώρα θα ήμασταν στην σούβλα! Λέει κατόπιν ο Έλληνας: - Αν δεν είχα και εγώ τους 18 πόντους μου, τώρα θα είμαστε στο καζάνι! Λέει και ο Κινέζος: - Αν δεν είχα και εγώ κά*λες! ------------------------------------------------------------------ Ένας τουρίστας παρακολουθεί ένα Ινδιάνο, που καθισμένος δίπλα στη φωτιά στέλνει σήματα με τον καπνό. Όλα ήταν πρωτόγονα, εκτός από έναν πυροσβεστήρα τελευταίου τύπου. -Τι τον θέλεις τον πυροσβεστήρα, ρώτησε ο τουρίστας. -Για να σβήσω τα λάθη, απαντάει ο Ινδιάνος. --------------------------------------------------------------------- Συναντιούνται τυχαία δυο φίλοι στο πάρκο, ο Κώστας και ο Μήτσος. - Ρε Μήτσο, που σαι ρε φιλάρα; Πόσα χρόνια έχω να σε δω, τι κάνεις, πως περνάς, παντρεύτηκες; - Ναι αγόρι μου παντρεύτηκα, μια χαρά είμαι, καλά περνάω. - Πως από δω τέτοια ώρα; - Να μωρέ την γυναίκα μου ψάχνω. - Έλα ρε και ΄γω την δικιά ψάχνω, πως είναι η δικιά σου να ψάξουμε μαζί. - Είναι ψηλή, ξανθιά, με πράσινα μάτια, ωραίο ####, μεγάλο στήθος και ατελείωτα πόδια. Η δική σου πως είναι; - Ρε ποιος την γαμ*ει την δικιά μου, έλα να βρούμε την δική σου πρώτα! --------------------------------------------------------------------- Το λιοντάρι μετά το φαγητό ψάχνει απεγνωσμένα κάποιον για να παίξει. Ο πίθηκος πάνω στο δέντρο αρνείται φοβούμενος το μοιραίο. Λ- Κατέβα λίγο να παίξουμε Π-ούτε να το σκέφτεσαι. Θα Με φας Λ-Μα μόλις έφαγα. Σου ορκίζομαι ότι δεν θα σε πειράξω Π-Μόνο αν δέσεις και τα τέσσερα πόδια σου θα κατέβω τι να κάνει το λιοντάρι δένεται. Κατεβαίνει ο πίθηκος και αντί να παίξει με το λιοντάρι το αρχίζει στο φικι φικι. Τρελαίνεται το λιοντάρι και αρχίζει να χτυπιέται μέχρι που λύνεται και παίρνει στο κυνήγι τον πίθηκο. Ο πίθηκος χώνεται σε ένα πάρκο βρίσκει μια εφημερίδα σε ένα παγκάκι και κάνει ότι διαβάζει. Έρχεται το λιοντάρι και ρωτάει:¨συγνώμη κύριε μήπως είδατε ένα πίθηκο; Λέει ο πίθηκος ποιον αυτόν που πήδηξε το λιοντάρι; Και λέει το λιοντάρι όχι ρε πούστη μου το γράψανε κιόλας και οι εφημερίδες; |
|
|||
|
|||
![]()
ANEKΔΟΤΟ ΓΙΑ ΞΑΝΘΙΕΣ..
#fullpost{display:inline;} Μια ξανθιά είναι στο μπαλκόνι και φωνάζει τον άνδρα της: - Αγάπη μου, έλα αμέσως! - Τί συμβαίνει καλή μου; Τί έπαθες και φωνάζεις; - Δες, δύο τύποι μας έκλεψαν το αυτοκίνητο! - Πώπώ! Μήπως πρόλαβες να δεις τις φάτσες τους; - Όχι, αλλά πήρα τον αριθμό του αυτοκινήτου! |
![]() |
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gs800, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|