![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Το "κατέβασα", βρήκα μια άδεια SDcard, το έβαλα εκεί σύμφωνα με τις οδηγίες, έβαλα τη κάρτα στο 660 (πρώτη φορά βάζω SDcard στο 660), και τώρα τί ???
πώς επιλέγω να χρησιμοποιήσω την sdcard ? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δημιουργείς ένα φάκελο στην SD με το όνομα "map" ή "maps", δεν έχω το GPS μπροστά μου και δεν θυμάμαι ακριβώς πως είναι. Αντίστοιχο φάκελο θα βρεις και στη μνήμη της συσκευής, τον οποίο όμως δεν πρέπει να πειράξεις γιατί τότε αποχαιρετάς τους φορτωμένους από τη Garmin, χάρτες. Μετά από τις "ρυθμίσεις" της συσκεύης, πας "χάρτες" κι εκεί που λέει "πληροφορίες" κλικάρεις ή ξεκλικάρεις τους χάρτες που θες να είναι κάθε φορά ενεργοί.Τώρα αν τους έχεις όλους ενεργοποιημένους ταυτόχρονα, δεν ξέρω από ποιόν πέρνει πληροφορίες. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
το όνομα του αρχείου : gmapsupp.img υπάρχει ήδη στο folder GARMIN μέσα στη συσκευή όπου προφανώς είναι ο υπάρχων χάρτης, αν ζητήσω να περάσει το αρχείο στη μνήμη της συσκευής (οχι στη SD) θα μου ζητήσει να το αντικαταστήσω...δεν θα το κάνω αφού έτσι θα χαθεί ο "πληρωμένος" χάρτης......
το ερώτημά είναι πώς θα βλέπω στη συσκευή και την εσωτερική μνήμη αλλά και την SD ώστε να επιλέξω χάρτη.... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
αυτό που θέλω να φέρω μέσα έχει το ίδιο όνομα με λιγότερο όγκο βέβαια διότι αφορά μια μικρή χώρα.... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Φτιάξε τότε ένα φάκελο με το όνομα Garmin στην SD και βάλε μέσα το .iso και κάνε μια δοκιμή. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
θυμίζω ότι έχω κατεβάσει το .img thnx ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() δεν το βλέπει πουθενά.. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
"καινούριο όνομα" χάρτη δεν έβγαλε... γενικά όμως, δεν βρίσκω κάπου να "ρωτάει" σε ποιά μνήμη να ψάχνει, SD ή την εσωτερική.......χμμμμμ ![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|