![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Γειά χαρά παιδιά.
Να κάνω μιά ερώτηση κι εγώ. Άσχετος μεν αλλά μου ήρθε στο μυαλό διαβάζοντας αυτά που γράφετε. Υπάρχει περίπτωση να μπεί ένας κυκλοφορητής κάπου και να κυκλοφορεί μέσα στα καλοριφέρ, νερό που ζεσταίνεται απο τον ήλιο, απο τον ηλιακό ? |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Στην Αθηνα δεν ξερω τι γινετε,εδω στην κεφαλλονια το σαββατο πηρα 10 τονους,με 80 ευρω τον τονο,πουρναρι και ελια,και κομμενα πως του ειπα,για να χωρανε στον λεβητα,ξερω ομως πως αν του παραγειλεις 1 τονο τον χρεωνει 100,απο 3 τονους και πανω παμε στα 80.....
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
σαν σύστημα είναι καταπληκτικό σε όλα του, εκτός απο την τιμή αγοράς και τις προϋποθέσεις της σκεπής σου ή της ταράτσας σου!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Τελικα τι ειναι καλυτερο,για θερμανση?Υπαρχει λυση στο ερωτημα?
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Μια γήινη οπτασία ένα καλό πάπλωμα και μια ζεστή αγκαλιά...................... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
Εγώ φταίω που σπάω το κεφάλι μου να σας δίνω τεκμηριωμένες επιστημονικές λύσεις στα δύσκολα προβλήματα της καθημερινότητας..................
|
|
|
|||
|
|||
|
Επειδή σας βλέπω προβληματισμένους σας δείχνω δυο συστήματα θερμασης με ξύλο ! το πρώτο είναι ένας ξυλολεβητας που πέρυσι ζέστανε μια μονοκατοικία 130 τετραγωνικά με θερμοκρασία 25 βαθμούς Κελσίου και χωρίς να έχει και τόσο καλά ξύλα ! το δεύτερο σύστημα είναι κάτι σαν αυτό που έφτιαξε ο φίλος του ευτηχη με πολύ πιο μεγάλη απόδοση και χωρίς θόρυβο μια και προσάρμοσα σε αυτό και μηχανισμό αυξομείωσης στροφών στο μοτέρ ! και τα δυο είναι κατασκευασμένα απο εμένα ! τώρα μελετάω ένα τζάκι καλοριφέρ όταν θα το έχω έτοιμο θα σας το παρουσιάσω και αυτό ! ήδη έχω να κατασκευάσω μερικά καλοριφέρ γι αυτό λίγη υπομονή ! ![]() λέβητας ξύλου με χωρητικότητα 110 λίτρα νερού ! ![]() αερόθερμο τζακιού ! φανταστείτε οι πέντε σωλήνες να βγάζουν θερμοκρασίες που βγάζει ένα θερμοπιστολο επί πέντε με αυξομείωση αέρα το συγκεκριμένο το ήθελε έτσι ενώ μπορεί να μεταφερθεί ο μπροστινός συλλέκτης του αέρα να μην ενοχλεί και πρακτικά και αισθητικά ! ( οταν λεω θερμοπιστολο δεν μιλάω για σεσουάρ μιλάω για πιστόλι θερμού αέρα με θερμόμετρο στους 500 βαθμούς !)
|
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|