![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() ....Aφού φωτογραφήθηκαμε με τις όμορφες & τις καλές μας, ήρθε η ώρα για τα "βαριά"! ![]() ![]() Κοψιδοχαρές με θέα την Λίμνη Σμοκόβου... Ολέ... ![]() ![]() ![]() Ναι, το GsForum παντού! ![]() Οι όμορφες που λέγαμε! ![]() ![]() ![]() Πάρτε, διαλέχτεεεε..... ![]() ![]() ![]() Ο "γάμος" ετοιμάζεται... ![]() ..... και πάντα τέτοια!!! Στην υγειά σας φίλοι μου... ![]() ![]() ... μην το βλέπετε το νερό, είναι για ξεκάρφωμα! ![]() ![]() ![]() Η παρέα, καλά κρατεί & ο άρχοντας Ακις στο βάθος συντονίζει την γαλαρία!! ![]() ![]() ![]() Αρε Γιώργο, μου χάλασες το πλάνο... ![]() ![]() Τhe King Akis with the Queen Georgia!! ![]() ![]() ![]() The Backoffice Team Mark & Mairy! Ξέρετε ότι σας έχουμε στην καρδιά μας & σας αγαπάμε πολύ! ![]() ![]() Τα "πουλιά" του Φόρουμ! ![]() ![]() ![]() Γιώργο, σσσττ, μην πεις του Αργύρης ότι ήπια όλο το τσίπουρο, θα με βάλει εμπάρκο μετά, και τι θα κάνουμε!!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ... και συνεχίζοντας το "γάμο" έχουμε.... ![]() Το Ckk και τον Γιώργο, όλο την ώρα να σκάν στα γέλια... ![]() ... αλλά και την "ωραία" του "ωραίου", να μην φάει πολύ γιατί πρέπει να είναι fitness για το spa!! ![]() ![]() ![]() Alekara, που είσαι πασάκα μου?? ![]() Αααα, τώρα σε είδα!! ![]() ![]() ![]() Ομορφες & υγιεινές καταστάσεις!! ![]() ![]() ![]() ![]() Ο αυτοκράτωρ Σωτήριος εν δράση!! ![]() ![]() Ενώ εμείς τα σπουργιτάκια, τσιμπάμε μόνο!! ![]() ![]() ![]() Οταν ήμουν νέος, στα μποουλίγκ γράφαμε τα στραϊκ, τώρα που γεράσαμε γράφουμε τα κοψιδοστραϊκ!! ![]() ![]() Τι GPS και παπ&ριές... Αυτός είναι χάρτης... Δύο λέξεις σε ένα χαρτάκι!!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Η ώρα πέρασε όμορφα αλλά έπρεπε να γυρίσουμε πίσω, μιας και περιμέναμε κόσμο από Θεσσαλία... ![]() Τον Βαγγέλη και τον Γιάννη, αλλά και την έκπληξη τον κύριο Θάνο από Λάρισα... ![]() ![]() ![]() Γιάννη & Θάνο, σόρρυ αλλά φώτο δεν βγάλαμε, αφού μιλούσαμε όλη την ώρα!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Πώς γίνετε και η ώρα περνά σαν νεράκι, και έφτασε η πάλι η ώρα για την γουρουνοπούλα και το κοκορέτσι που είχαμε παραγγείλει!! Βούρ πάλι για κοψίδια, γέλια και αλκοόλ!!! ![]() ![]() .... εν αναμονή της παρέας και της γουρουνοπούλας!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Στιγμές αγάπης & ευτυχίας! ![]() ![]() ![]() "Γκαρσόν φέρνε", δίνει το πρόσταγμα ο Αλεκάρας!! |
|
|||
|
|||
![]() ... Και κάπως έτσι ολοκληρώνετε η πρώτη ημέρα στα Λουτρά Σμοκόβου, παρέα με το GSFORUM!!! Κάτι σαν το χωριό του Αστερίξ, σε ένα τραπέζι με πολύ χαβαλέ, φαγητό και τσίπουρο!!! ![]() ![]() ![]() Ολο γελάνε, γελάνε... γελάνε σε αυτήν την παρέα!! ![]() ![]() ![]() .... ο ένας έχει κοκκινήσει, ο άλλος δακρύζει, η άλλη πονάει η κοιλιά της από τα πολλά γέλια και η βραδιά τσουλάει όμορφα μέχρι αργά!! ![]() Aγοράκια & κοριτσάκια ύπνο τώρα,
γιατί αύριο συνεχίζονται τα ωραία της παρέας, παρέα με το GSFORUM!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Με εκθέτεις ανεπανόρθωτα, και θα πρέπει να με παντρευτείς. ![]() Πλάκα - πλάκα με το κανονικό GPS, ενώ του έχω μόνιμη οδηγία να αποκλείει τους χωματόδρομους, την διαδρομή Ρεντίνα - Ροβολιάρι, καμιά 10αρια χλμ, με πήγε από χώμα. Μια χαρά ήταν όμως. Είχα περάσει τόσο ωραία... Σας ευχαριστώ όλους και ιδιαίτερα τον Μαρκ, που δεν ήξερα ότι ήταν και στην διοργάνωση. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ευχαριστουμε Χρηστο για την παρεα,αντε και στην επομενη!! |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω τον Κ.Αργυρη & Κ.Γιαννη για την ομορφη εκδρομη που οργανοσαν και περασαμε τελεια .Με το καλο & στην επομενη
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Και σύντομα Γιώργο
![]() |
|
|||
|
|||