![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
νομιζω οτι χασαμε πραγματικα και εγω και η γυναικα μου που δεν ηρθαμε
μπραβο παιδια παντα τετοιες ομορφες παρεες σε τοσο υπεροχα ταξιδια |
|
|
|||
|
|||
|
Σταυρο ωραιες οι φωτο αλλα αυτη που με ενδιαφερει δεν την ειδα......
![]() Θα την στειλεις με μαιλ????? Φανταστηκε Σταυρο???? ΕΕΕ??? ΕΕΕΕΕ???? ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?????? ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Τι μου έχει ξεφύγει ;
|
|
|
|||
|
|||
|
Θα ειναι σιγουρα σ΄αυτες που θα βαλεις.
Η καμιναδα απο την ταβερνα!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
παλι καλα δεν βαλαμε φωτια ολο το μαγαζι με τον μανωλη.....
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Πασχαλη και Ξανθη πολυ ωραιες φωτο
Σταυρο το βιντεακι απαιχτο Η παρεα ζηλευτη.... Παντα τετοια παιδια ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΟΥ,ΤΟ ΠΑΜΠΟΡΟΒΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΤΗΝΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΣΚΙ.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ας αρχίσουμε και το φωτογραφικό οδοιπορικό..
![]() Ξεκινώντας στις 6.15 το πρωί από Καραβόμυλο.. ![]() Ανατολή στον Πλαταμώνα. ![]() Έχει και μερικά ενδιαφέροντα σημεία η εθνική οδό. ![]() Μπουγατσούλα στην Θεσσαλονίκη. ![]() Αν ήμασταν στην Αθήνα θα μπορούσες να την πεις και πιάτσα ΤΑΧΙ ![]() ![]() Η διαδρομή Σέρρες - Εξοχή καταπληκτική, το πάρτυ είχε αρχίσει... ![]() ![]() ![]() ![]() Μία μικρή στάση στο τελωνείο της Εξοχής. ![]() Και μπαίνουμε Βουλγαρία. ![]() Η πρώτη εικόνα. ![]() Ανεφοδιασμός και αλλαγή χρημάτων στο βενζινάδικο ![]() Οι πρώτες εικόνες από την Βουλγαρική ύπαιθρο. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Σίγουρα άλλος κόσμος, τουλάχιστον σε αυτή την περιοχή η φτώχια ήταν κάτι παραπάνω από φανερή ![]() ![]() ![]() Αρχίσαμε όμως να ανεβαίνουμε σιγά-σιγά προς το Dospat και το τοπίο άρχισε να αλλάζει. |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() Τα χωράφια δίνουν την θέση τους σε ένα απέραντο ελατόδασος, ο δρόμος φτιάχνει και μπορείς πια να απολαύσεις και το τοπίο και την οδήγηση. ![]() ![]() Το κακόμοιρο μάλλον δεν είχε ακούσει ξανά Acrapovich ![]() ![]() Η διαδρομή είναι πλέον απολαυστική. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ο Αρχηγός.... ![]() Και η πυξίδα μας. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Μπαίνοντας στο Dospat Last edited by frits; 03-10-2012 at 00:34. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|