![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() Μπραβο σας κυριοι!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Σήμερα σας αφήνω να το γιορτάσετε.
Και σας αξίζει αυτό μετά απο χρόνια πίκρας. Απο αύριο όμως............
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Καλά είσαι φίλε...................
|
|
|
|||
|
|||
|
Τούμπανο το εργαλείο λέμεεεεεεε. Τούμπανο, καλύτερο από οποιοδήποτε photoshop εμφανίστηκε ποτέ !
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() [IMG]https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak- prn1/527729_420857877963226_659078621_n.jpg[/IMG] ![]() 123 αλαγα εγω περημενα 120 διοτι απο εκη κε πανο για μια μοτο ον-οφ ειναι αχρηαστα κε πολυ δυσκολα να τα βαλης κε κατο για τα υπολυπα Μαλτησταρατα τενερε κλπ τα 140-150 αλογα ητε τα εχεις ητε οχι το ειδιο κανη αφου δεν θα τα χρησημοπιησης ποτε τωρα θα περημενωμαι κε την λυπητερη .... ποσω θα πηγενη το μαλλη ? |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Last edited by NLS; 02-10-2012 at 20:51. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ηρθε λοιπον η μεγαλη στιγμη,εναμιση χρονο μετα το πρωτο ποστ που εφερε συζητησεις επι συζυτησεων,εκατονταδες ποστ και χιλιαδες εμφανισεις για το περιβοηττο υγροψηκτο GS. Ημερα γιορτης για τους απανταχου BMWακηδες με την παρουσιαση της ολοκαινουργιας κουκλας!!!!! Τελεια και παυλα ΜΠΕΜΠΑ εισαι............κ@υλα!!!!!!! |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() τι κουκλάρα είναι αυτή που βγάλανε, οι απολύσεις θα πέσουν σύνεφο στη χόντα!!Σε κιτρινάκι δεν βλέπω και ανησυχώ!
Last edited by egefalikos; 02-10-2012 at 20:05. |
|
|
|||
|
|||
|
Τρελαίνομαι μιλάμε...!!! Σοφιάνα, αρχίζω οικονομία από αύριο μωρό μου... Μέχρι και το κάπνισμα θα κόψω, που με τρως τόσο καιρό...! Αλλά να την χτυπήσουμε την καινούργια μπουμπού, έτσι μωρό μου?? Θα την αφήσουμε πρώτα λίγο καιρό να "ξεπεταχτεί", και να διορθώσει η μαμά τίποτα ατέλειες και μετά την χτυπάμε. Οκ??? Σ' ευχαριστώ!!!
(Μην ανησυχείτε, δεν σάλταρα... Προπόνηση κάνω πως θα το φέρω στη γυναίκα μου... )![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|