![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Έλα πες. Πες ότι είσαι στο Αζερμπαϊτζάν ή έστω στις Σεϋχέλες. Είναι ήδη αύριο εκεί.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Πάει η εποχή των κομπλεξικών GSάδων (και γενικώς BMWάδων) που ήξεραν τι πήραν και γιατί και ας διαφωνούσαν τα 4/5 του πλανήτη. ΔΥΣΤΥΧΩΣ πάει εννοώ. Πάνε μαζί και πολλά. Ένα από αυτά είναι η μεταπώληση. Τα 18 χιλιάρικα που έδωσα, για να μη στεχαχωριέμαι σκέφτομαι απλώς ότι τα... έφαγα και τα ευχαριστήθηκα με ασφάλεια κλπ. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Θα αισθανόμουν χάλια αν δεν πήγαινα πχ. ούτε ΜΙΑ φορά χώμα (και οι πιο στριτάδες εδώ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ... οι πιο σαλονάτοι να πάνω έστω μια φορά 500KM+ ένα ημερήσιο κλπ.). Εγώ πχ. ότι μου έσκασε το μπροστινό αμορτισέρ σε μια χωμάτινη εκπαιδευσούλα (δεν ήταν και κάνα μεγάλο ζόρι κανονικά για έμπειρους ή έστω και μέτριους - αλλά εγώ δεν ήμουν ούτε μέτριος και όλοι παπατζωνόμαστε και μεγαλοποιούμε τα κατορθωματάκια μας), αντί να το έχω για να γκρινιάζω για την κακιά BMW, το έχω για παράσημο ότι μου συνέβη. Last edited by NLS; 02-10-2012 at 22:53. |
|
|
|||
|
|||
|
Μην υπερβάλλουμε.
Το πόσο έκαναν να μοιάζει το "επόμενο" 1200GS το... παρόν, δείχνει πόσο καλό είναι το παρόν. (όπως και ότι πήγαν να το αντιγράψουν ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ) Επίσης και ο παρόν είναι και υγρόψυκτος (ελαιόψυκτος - κατά 22%) και ο επόμενος είναι και αερόψυκτος (κατά 65% μάλιστα). Χρησιμοποίησαν όπως θα διαβάσατε το λεγόμενο "precision cooling" όπως κάνουν στην F1. Περνάει το υγρό μόνο από εκεί που υπάρχει ανάγκη πραγματική. Οι τύποι πήραν το GS και ΓΜΤ έφτιαξαν ΠΑΛΙ GS καλύτερο σχεδόν στα πάντα. Καλά δεν τους είπε κανείς για την κρίση στην Ελλάδα αλλά και παγκόσμια; Ακόμα και στη Γερμανία; Είδα τώρα και τα videos της BMW. Το δείχνει 1-2 φορές να το πλένουν με πιεστικά σε αφρικάνικα "πλυντήρια". Χαχαχα θέλουν να μας πουν ότι φτιάξανε κάτι; (και όχι εμένα δεν έπαθε τίποτα από πλυντήριο ποτέ) Ο νέος φωτισμός που δεν τον ξανασχολιάσα φαίνεται έως και επαναστατικός. Θα δείξει. Το σίγουρο από όσα είδα είναι ότι το νέο GS είναι και ΠΑΛΙ GS, μοιάζει με GS, έχει αίσθηση ΑΚΡΙΒΩΣ GS όταν κάθεσαι επάνω του (όπως άκουσα από διάφορους που ανέβηκαν σήμερα επάνω της) κλπ. Περιμένουμε τα νέα από τα δικά μας παιδιά. ![]() Και φυσικά περιμένουμε να την... πιάσουμε. Last edited by NLS; 02-10-2012 at 22:10. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
το μαυρο τα σπαει.....μαλλον,μου αρεσει και μαλλον.....
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Βρε συ δεν έχει μαύρο. Γκρι είναι. Άστο δεν το θες. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
εισαι σταθερος στις αποψεις σου βλεπω
|
|
|
|||
|
|||
|
Ας βρούμε ο καθένας μας τη δικαιολογία του - και εγώ κάτι θα βρω αφού δεν μπορώ να το πάρω.
Το ίδιο έλεγαν και με το 1150GS (που ήταν υποτιθέμενα ΣΚΕΤΟ αερόψυκτο) αλλά και με το 1100GS (που ήταν και πιο ελαφρύ). Περιττό να πω ότι οι περισσότεροι έχουν ήδη ένα 1200GS. Το επόμενο 1200GS εξακολουθεί να είναι ΚΥΡΙΩΣ αερόψυκτο. Το θέμα παιδιά είναι ότι δεν χρειάζονται δικαιολογίες (ούτε καν προς τον εαυτό μας). Δεν σταμάτησε τίποτα από τα παραπάνω να είναι καταπληκτικό όχημα από... σήμερα (*). Η ζωή πάει μπροστά όμως. Άσχετο: Είδατε πως ελάφρυναν τα κέντρα των τροχών; Αν και φαρδύτερες οι ζάντες, η αλουμινίου είναι 2 κιλά ελαφρύτερες (!) και οι ακτινωτές επίσης πιο ελαφρές (δεν ξέρω πόσο). (* αυτό το πρόβλημα το έχουν άλλοι που είχαν ΧΑΛΙΑ μηχανή και περίμεναν πως και πως κάποιο αντικαταστάτη για να πουν "να ορίστε"... λες και έτσι βελτιώθηκε η δική τους μπακατέλα - ονόματα δεν λέμε) (μια σημείωση στην σημείωση παραπάνω... επειδή κάποιος έθιξε τις γνώσεις μου marketing αλλά έτυχε να ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ τέτοια μαθήματα πάλε ποτέ φοιτητής - όταν ένα προιόν αλλάζει brand name είναι ένδειξη πόσο άσχημα πάει... όταν το κρατάει όσο μπορεί, είναι μεγάλη ένδειξη του πόσο ΚΑΛΑ πάει... καθίστε και σκεφτείτε ποιος έκανε τι) Last edited by NLS; 02-10-2012 at 22:52. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|