![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Δε το πιστεύουμε ρε
|
|
|
|||
|
|||
|
...και θα προτιμώ μέχρι και το crosstourer.
(το παράκανα ε; ...ε λέμε και καμιά μλκ να περάσει η ώρα) |
|
|
|||
|
|||
|
όχι ρε ιδέα σου.
![]() ![]() Βασικά θα προτιμούσα να μου ανέλυες την gs1100-1150 σε άλλο τόπικ βέβαια. Μπας κ βγάλουμε καμιά άκρη με καμιά πατέντα
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλό, χρυσό και άγιο το "βιομηχανικό marketing" αλλά κάπου στη διαδρομή χάνεται το "feeling".Πολύ φοβούμαι ότι η εταιρία μπαίνει σε μονοπάτια αυτοκαταστροφικά απευθυνόμενη σε όλο και πιό περιορισμένο αγοραστικό κοινό.Θυμηθείτε το:οι τιμές των μεταχειρισμένων 2βάλβιδων θα εκτοξευτούν σε ύψη δυσθεώρητα.Κάπου έχει χαθεί η "ταυτότητα".Φυσικά και είμαστε υπέρ της τεχνολογίας,αλλοίμονο,αλλά ενώ πριν γινόταν λόγος για λιγότερο βάρος και "προσιτή" τεχνολογία, τώρα βλέπουμε γκροτέσκες κατασκευές όπου ο αναβάτης θα πρέπει να κυκλοφορεί με το tablet παραμάσχαλα.
|
|
|
|||
|
|||
|
Εγώ νομίζω ότι κοιτάμε το μοντέλο που θα ξεπεράσει σε πωλήσεις το τωρινό. Θα σου κάνω και μια πρόβλεψη: >200.000
Πρόσεχε δεν είπα ΚΑΛΩΣ ή ΚΑΚΩΣ. Όμως τα μονοπάτια αυτά μόνο αυτοκαταστροφικά δεν είναι και μόνο σε πιο περιορισμένο αγοραστικό κοινό δεν απευθύνονται. Τελείως το αντίθετο. Εδώ είσαι και εδώ είμαι. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
που δεν συμφωνείται.Όταν συμφωνήσετε να το γράψετε να διαφωνήσω.............. ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|