![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Εγώ είμαι μέσα, αν δεν προκύψει κάτι, όπως σου είπα και στον καφέ.. Απλά, επειδή η πιθανότητα να προκύψει κάτι είναι "στατιστικά σημαντική" δεν έχω δηλώσει ακόμη..
Αλλά, για να σου κάνω τη ζωή δύσκολη δηλώνω μέσα..Και τώρα που δήλωσα, αρχίζω τις ερωτήσεις.. Ποιο είναι το πρόγραμμα; Χωράνε διπλοί στην εκδρομή; Θα έχει και χώμα; Αν ναι πόσο; Αν είναι πολύ το χώμα θα χρειαστούν χωμάτινα λάστιχα; Αν χρειάζονται χωμάτινα λάστιχα, θα υπάρξει εναλλακτική ασφάλτινη διαδρομή; Χάρτη της διαδρομής θα δούμε; Link Του ξενώνα για όσους δεν επιλέξουν τη σκηνή υπάρχει; Και αν ναι γιατί δεν έχει ποσταριστεί ακόμη; Σου εύχομαι μια ευχάριστη και αποδοτική Κυριακή, με "εργασία και χαρά".. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ξεχασες να τον ρωτησεις για το φαγητο.......... |
|
|
|||
|
|||
|
Μόλις πάρω απάντηση σ'αυτά, ακολουθεί 2ο πακέτο ερωτήσεων..
|
|
|
|||
|
|||
|
του βρηκες δουλεια.........
|
|
|
|||
|
|||
|
ΑΛΕΞ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΤΑ..
![]() ![]() ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ.. Last edited by george-k1; 14-10-2012 at 19:25. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Ομορφάντρα μου, ο ckk παρακολουθεί... και συμφωνεί με τον ΤΕΟ71. ![]() Βγάλε μας ένα ωραίο προγραμματάκι και εμείς εδώ είμαστε... Και εκεί θα έρθουμε.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Είδες τι εχασες, τόσα χρονια στα resort?????
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Φωνάζει ο κλέφτης... με τα σατεν σεντόνια.Σπάνια πήγαινα σε resort. Στο σκαφάκι μου ήμουνα πάντα.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Η διαδρομή όπως πόσταρε ο Χάρης είναι 170 km από Αθήνα μόνο. Το σημείο συνάντησης θα είναι στα διόδια της Ελευσίνας μόλις πληρώσουμε δεξιά στις 08:30 το Σάββατο 3/11/2012. Τωρά εάν κάποιος θέλει να έρθει διπλός no problem για όσους έρθουν μόνοι τους!!!! Ευχαριστώ
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |