![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
εγώ αποσύρω το ενδιαφέρον μου για καθαρά οικονομικούς λόγους.
Ξεκινήσαμε το θέμα με πενηντάρικο και καταλήξαμε σε διακοσάρικο. Το βλέπω να με τρώει κανένας κινέζος με πενηντάρικο από ebay. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τη δουλεια που θελουμε -παρακολουθηση οχηματος και αντικλεπτικο- δεν την κανει..... Ο καθενας βεβαια οτι νομιζει. Αποτοαιφονιμεταπατοκναομμμμ ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Hot Mini GSM SMS Vehicle Car GPS Tracker Tracking Device TK103A Alarm System VG3 | eBay ![]() το GPS Tracker TK103A τα κάνει όλα και συμφέρει!!!και μαλιστα ειναι στα 60 γιουρια ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Που είσαι billy?
Ψήνεσαι για αγορά? Εγώ μάλλον θα το πάρω, αλλά με φοβίζει λίγο και η εγκατάσταση. Μικρόφωνα και τέτοια δεν τα χρειαζόμαστε. Γιατί να μην δούμε και αυτό με τηλεοντρόλ? Car GPS Tracker GPS GSM GPRS Tracking Device Remote Control Auto Vehicle TK103B | eBay Επίσης δεν κατάλαβα τι κάνει αυτό και αν είναι απαραίτητο. GPS Accessory Shake Shcok Sensor for GPS Tracker TK103A or TK103B | eBay Και επίσης πρέπει να σκεφτούμε φίλε, ειδικά εσύ που είσαι βρωμιάρης και λασπουλιάρης, τι γίνεται με την αδιαβροχοποίηση. Για πε, για πε ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
με τηλεκοντρόλ μου ήρθε το 103Β, αλλά ακόμα δεν το έβαλα. σύντομα...
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τον έχω ακόμη αν θες να τον δεις.... Απλά, σε λίγο καιρό θα δώσεις τελικά τα 200€ και θα κλαις τα 50€... Ελεύθεροι άνθρωποι είμαστε και ευτυχώς υπάρχουν πολλές δυνατότητες επιλογής! ΥΓ το ένα που αναφέρετε χωρίς καθόλου εγγύηση - δικαίωμα επιστροφής και το άλλο με 30 μέρες... Κι εδώ "τσακωνόμαστε" για τα 2 χρόνια ή το ένα... Η προσφορά της mytrack είναι συγκεκριμένη και είναι στην διάθεσή σας. Οι trackers θα είναι εδώ σε 45 ημέρες. Last edited by Doc_; 24-10-2012 at 00:20. |
|
|||
|
|||
![]()
...
![]() ![]() περιμένουμε λοιπόν μιας και έχεις ψάχνει στο αντικείμενο!!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αν δείτε το νήμα από τη σελίδα 15 και μετά, θα καταλάβετε.
Τι διαφορές να πει κανείς για τα trackers των 60€? Απλά, όταν τα χρειαστείς , είναι πιθανό να μη δουλέυουν..... Σα να πάρεις ηλεκτρικό τηλεκατευθυνόμενο από Jumbo με 50€ και ένα άλλο ίδιας κλίμακας και παρόμοιο στην εμφάνιση από μαγαζί μοντελισμού, με 500€.... Και τα 2 τηλεκατευθυνόμενα θα είναι! Γίνεται κουραστική η επανάληψη, αν θέλετε ψάξτε το νήμα και θα βρείτε τις απαντήσεις ![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Bell M1 Tracker TK3 | Akyla | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 4 | 11-09-2011 01:02 |
GPS-GPRS-SMS-TRACKER | gandreas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 6 | 09-06-2010 13:09 |
GPS tracker σύστημα εντοπισμού οχημάτων | leonidas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 20 | 04-06-2009 15:24 |