GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
 
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
  #7  
Παλιό 04-11-2012, 19:04
vpentza Ο/Η vpentza βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Καλλιθεα/Αθηνα
Μoto: R1200 GS SE
Μηνύματα: 5,102
Προεπιλογή Απάντηση: Απώλειες 141 εκατ. ευρώ από τις καταθέσεις πινακίδων

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από diomiles Εμφάνιση μηνυμάτων
Αυτές οι απώλειες δεν είναι τίποτα μπροστα στις απώλειες απο την μη χρήση όλων αυτών των οχημάτω.Διότι απο την στιγμή που δεν κινούνται δεν καταναλώνουν βενζίνα,δεν χαλάνε , δεν τρακάρουν ,δεν αλλάζουν λάδια,λαστιχα , δεν κάνουν σερβις δεν ασφαλίζονται.....και ο κατάλογος απο πράγματα που δεν κάνουν είναι ατελείωτος με αποτέλεσμα τα 141 εκατομύρια που χάθηκαν απο την μη πληρωμή των τελών να είναι τρίχες μπροστα σε αυτά που χάθηκαν απο την μη χρήση.Το κερασάκι στην τούρτα ήταν ο φόρος πολυτελείας (ο οποίος θα υπάρχει και φέτος) που ουσιαστικά μηδένησε τις εισαγωγές ακριβών αυτοκινήτων που ήταν αυτά που έφερναν έσοδα στο κράτος.Τα έσοδα που έχει χάσει το κράτος γύρω απο το αυτοκίνητο είναι πάρα πολλά και δύσκολα μπορει να τα υπολογίσει κάποιος.

Να ήταν μόνο τα αυτοκίνητα?Παντού κάνουν τα ίδια λάθη.Γεμισαν με φόρους τα καύσιμα με αποτέλεσμα ο κόσμος να μην κινείτε και να μην βάζει πετρελαιο.Εκεί να δείτε πόσα έχουν χάσει και πόσα θα χάσουν.
Στην οικοδομή τα ίδια .Απο την έκδοση της οικοδομικής άδειας που έχουμε χάσει τον λογαριασμό πόσο την έχουν ανεβάσει μέχρι τις εισφορές στο ικα ,μέχρι τα χαράτσια που φόρτωσαν την ιδιοκτησία με αποτέλεσμα να μην θέλει να χτίσει κανείς.

Οτι κάνουν έχει τελείως τα αντιθετα αποτελέσματα.Εδω βέβαια τίθεται το μόνιμο ερώτημα.Αφού βλέπουν ότι δεν τους βγαίνει γιατι συνεχίζουν?
Εγώ Διονύση είμαι της άποψης οτι δεν μπορεί να συνυπάρχει τόση βλακεία με την ανικανότητα όλων....δεν γινεται, δεν υπάρχει στατιστικό δεδομένο αντίστοιχα πχ σε επιχείρηση ή άλλη δομή. Ναι, υπάρχουν και οι άχρηστοι που έτυχε να βρίσκονται σε κάποια θέση αλλά .....τοοοοσοι πολλοί μαζεμένοι ???
Είναι ιντριγκαδόρικες οι θεωρίες συνωμοσίας αλλά δεν μπορώ να μην κάνω σενάρια, όταν ολοι (σχετικοί και μη) συνηγορούν οτι το συγκεκριμένο μειγμα πολιτικής ειναι τραγικά λάθος, και μόνο 10 νοματαίοι επιμένουν να το επιβάλλουν....
Reply With Quote
 

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Κανόνες καταχώρησης
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο HTML κώδικας ειναι εκτός λειτουργίας

Που θέλετε να σας πάμε;


Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:09.


vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!